ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ! Image and video hosting by TinyPic

14/5/19

ΜΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

Για πρώτη (και μοναδική φορά...) στα χρονικά, ένα κανάλι έδωσε βήμα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων. Για 1 λεπτό και 59 "ολόκληρα" δευτερόλεπτα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόγραμμα της Παράταξής του και στο σχέδιό του για να ξαναγίνει η Αθήνα Ελληνική! 

Ο απολύτως μοναδικός, σοβαρός και ικανός άνθρωπος για την δημαρχία των Αθηνών που ασχολείται και στέκεται στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Αθηναίοι δημότες του κατεστραμμένου, επικίνδυνου, γκετοποιημένου και τριτοκοσμικού Αθηναμαμπάντ. Ούτε σκουπίδια, ούτε πράσινες οικολογίες, πάρκα και παπαριές απασχολούν τους εγκαταλελειμμένους Έλληνες του κέντρου. Όλα αυτά εδώ που φτάσαμε δεν τους απασχολούν καθόλου.  Αυτά είναι τρέντυ ανησυχίες για άλλους, για τους αδιάφορους νεόπλουτους νεοέλληνες χλιδάτους και εγκεφαλικά κατεστραμμένους από το 81 των ΒΠ που το παίζουν "φιλάνθρωποι" γιατί δεν ζουν την κόλαση του κέντρου μαζί με τους αγαπητικούς τους, λάθρο... Εδώ μαχόμαστε για την ίδια μας την ζωή, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέραν τούτου όπως οι ψευτοφιλανθρωπούληδες  αλληλέγγυοι που λένε πολλά τραγούδια έξω από το χορό..Να το πω πιο απλά; Όποιος Αθηναίος δεν ψηφίσει Κασιδιάρη είναι πούστης, ανεγκέφαλο ελληνοφοβικό σκουπίδι και προδότης.Προσέξτε πολύ καλά πάνω από την κάλπη. Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία.. Να λειτουργήσει μια φορά επιτέλους το τσερβέλο σου, κατεστραμμένε εγκεφαλικά λαέ. Δεν πρόκειται να αναστηθεί ο Χίτλερ αν ψηφίσεις τον Κασιδιάρη όπως σου έχουν περάσει οι δημοκρατικοί τοξότες προδότες και ανθέλληνες εκμεταλλευόμενοι την βλακεία που σε δέρνει. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :