ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ! Image and video hosting by TinyPic

9/11/18

Κωνσταντίνος Κατσίφας ο τελευταίος Ήρωας.

     Κωνσταντίνος Κατσίφας ο τελευταίος Ήρωας. Γεννήθηκε και πέθανε τιμημένα, ένδοξα, θαρραλέα, ηρωικά... όπως αρμόζει σε έναν Έλληνα. Ένας γνήσιος Έλληνας, ένας αυθεντικός ήρωας. Ο τελευταίος... γιατί αυτή η χώρα, αυτός ο λαός, έχει πεθάνει ήδη... Θα ξεχαστεί και ο Κατσίφας όπως ξεχνιούνται οι Ήρωες και όσοι αγαπούν και πολεμούν για αυτή την Πατρίδα. Ο Κατσίφας ήταν ένας κούκος, που δε θα φέρει δυστυχώς την Άνοιξη.... Ο νεοέλληνας δεν θέλει ήρωες Κατσίφες... θέλει προδότες και πουλημένους... Θέλει τον Κούλη του, τον Τσίπρα του, την Φώφη του, τον Λεβέντη του, τον Στάλιν του, τους λαθραίους του, τους Λώληδες του, τα ποτάμια, τις λίμνες και τα πορτοφόλια του. Αυτούς πιστεύει, αυτούς ακολουθεί, αυτά τον συγκινούν.. Δεν ενδιαφέρεται για Πατρίδα, Τιμή, Ιστορία, Δόξα, Αρχές και Αξίες. Δεν θα επεκταθώ γιατί δεν αξίζει και δεν θέλω να αναφέρομαι και να ασχολούμαι με έναν άξιο της τύχης του, πεθαμένο λαό, τον πιο ηλίθιο στο Σύμπαν. 

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ήρωα, τους φίλους και όσους εναπομείναντες "κούκους"...

3 σχόλια :

Agisilaos είπε...

Aγαπημένε μου μακρινέ ΦΙΛΕ,ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ότι λόγω της θυσίας του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου,θα ''έσπαγες'' την σιωπή σου.

Μία ''ένσταση'':Αποκαλώντας τον λαό των γραικυλοπιθήκων,ως ηλίθιο,του δίνεις άλλοθι απαλλαγής ευθυνών.

Όχι φίλε μου.Δεν είναι ηλίθιος ο λαός.Είναι απόλυτα σάπιος.Σάπισε με την απόλυτη κατάφασή του΄και αποδοχή συνειδητότατη, σε ότι του πρόσφεραν απλόχερα εδώ και 44 χρόνια οι εντεταλμένοι νταβατζήδες του.

Εάν η ψυχή σου συμφωνεί,επικοινώνησε με τον συνταυτιζόμενο μακρινό σου Φίλο.

Με την απόλυτη εκτίμησή μου...

Ε.Σ.

Unknown είπε...

Που εξαφανίστηκες IMAGINE? Μας έλειψες ρε. Κηδεύουν το έθνος και εσύ λείπεις.. Μπες πάλι δυναμικά.

-=IMAGINOS=- είπε...

Παιδιά, αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και σας εκτιμώ και εγώ πάντοτε