ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ! Image and video hosting by TinyPic

16/6/17

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΑΡΑΠΑΔΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ....
Και οι αραπάδες στην κοσμάρα τους.. Μόνο μουσική και χορός (δε βάζω μέσα και το παρεμπόριο, ναρκωτικά, πουτάνες κλπ). Αυτή είναι η προσφορά τους στην Ελλάδα... που τους δίνει και 1100 ευρώ το μήνα επίδομα AIDS που έχουν οι περισσότεροι από αυτούς.. Να γιατί κόβουν τις συντάξεις στους Έλληνες... Από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 10 το πρωί αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν χωρίς άδεια μουσικής, χωρίς να κόβουν μία απόδειξη, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο ή καλύτερα με την απόλυτη προστασία από αστυνομία δήμο ΣΔΟΕ και κυβερνήσεις... να μη σε αφήνουν να κοιμηθείς από τα ταμ ταμ συν το ότι σφάζονται μεταξύ τους έξω από τα μαγαζιά οι ναρκέμποροι και οι νταβατζήδες με τις πουτάνες τους... Και η αστυνομία, δήμος ΣΔΟΕ κυβερνώντες, οι τσατσάδες τους κυριολεκτικά... Το συγκεκριμένο μαγαζί στη φωτό AXUM Ιωάννου Δροσοπούλου 183, λειτουργεί κοντά 10 χρόνια με άδεια ταβέρνας κάθε ΠΣΚ, αλλά στην ουσία λειτουργεί ως Music Club και με χωρίς άδεια μουσικής η οποία εδώ και 5 χρόνια του έχει αφαιρεθεί οριστικά και αμετάκλητα αλλά παρ όλες τις χιλιάδες καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής εδώ και 10 χρόνια στις Αρχές, δεν τολμούν να το σφραγίσουν ούτε για μία μέρα!!!! Να μη μπορείς δηλαδή να έχεις ένα ήσυχο ΠΣΚ να ξεκουραστείς και να ησυχάσεις σαν άνθρωπος αλλά να υφίστασαι το βιασμό κατά κυριολεξία αυτών των αραπάδων υπό την προστασία του Κράτους που μου ζητάει και να του πληρώνω σχεδόν όλο μου το εισόδημα σε φόρους για να ταίζει τσάμπα αυτά τα ζώα που δε σέβονται τίποτα και κανέναν. Κράτος μπουρδελοαραπολάγνο.

1 σχόλιο :

eksothen είπε...

Συν ολα αυτα τα ισλαμια εχουν ηδη αρχισει την γειτονικη "αστυνομευση" θρησξευτικου ειδους, φλδ, σαρια στο κεντρο της πολης..
http://indobserver.blogspot.com.au/2017/06/blog-post_31.html?m=1


eksothen