ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ! Image and video hosting by TinyPic

24/1/17

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ;

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ; ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ; ΛΕΤΕ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ; ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΜΕ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!


ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ... 

1 σχόλιο :

Agisilaos είπε...

Αδικα περιμένουμε να γίνει κάτι για τους καριόληδες κρυπτοουτσεκάδες.Φίδια στον κόρφο μας βάλαμε.Επί σχεδίου βέβαια.Το οποίο σχέδιο βαίνει ομαλώς και απρόσκοπτα για υλοποίηση.Μες τα μάτια μας εξελίσσεται και δεν κουνιέται φύλλο.
Το πολύ μέχρι τη Λαμία τα σύνορα ,και συνδιαχείρηση των νησιών με τους μογγόλους...Κι από πάνου, οι πολυεθνικές που θα τρομπάρουν αέριο και πετρέλαια.
Σε λίγο θάχεις αλβανοπακιστανομπαγκλαντεσιανούς μπάτσους για να σε προστατεύουν από τις συμμορίες των αλλοδαπών σκουπιδιών,που θαχουν κάνει τις πόλεις σου κολαστήρια...Βέεεβαια...το ανέκδοτο της χιλιετίας μιλάμε δηλαδή...Όσοι προλάβουν να την κάνουν ,γλύτωσαν...Οι λοιποί ;Της αλεπούς ο θάνατος...Και ο νοών νοείτω...Αυτό αξίζει στο λαό των γραικυλοπιθήκων,αυτό παίρνει.Νόμοι της μαμάς-Φύσης.Απαραβίαστοι,αλάνθαστοι .Σε ισχύ δισεκατομμύρια έτη.Ο εκφυλισμένος,ο αδύναμος και καχεκτικός θα αφανιστεί.Ο δυνατός,ο λυσσασμένος για επιβίωση ,θα νικήσει.Αυτή είναι η αλήθεια και σ΄όποιον αρέσει.Η φύση δεν θα τον ρωτήσει.Ο Νόμος θα εφαρμοστεί.Εσαεί.Καλή Κόλαση.