ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/2/12

ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!!! ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας είναι πλέον «γυμνό». Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.
 

Δύο ουτσεκάδες  (πάω στοίχημα ότι θέλετε για την εθνικότητα τους) ντυμένοι με ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής, άδειασαν στην κυριολεξία το μουσείο, αρπάζοντας περί τα 70 αρχαία αντικείμενα, πάσης φύσεως, μέχρι και χρυσά κοσμήματα της εποχής!!!!
 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της υπαλλήλου φύλαξης, ο ένας ουτσεκάς είχε ύψος 1.80 και ο δεύτερος που κρατούσε καλάσνικοφ και ήταν ιδιαίτερα σκληρός, είχε ύψος 1.75. Ο πρώτος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά ενώ ο δεύτερος σπαστά. Μεταξύ τους μιλούσαν ξένη γλώσσα, πιθανότατα Αλβανικά, σύμφωνα με τη μάρτυρα.
 

Μετά την πυρπόλυση της Αρχαίας Ολυμπίας και σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδας το 2007, από ξένους πράκτορες της αμερικής, τουρκίας, σκοπίων, αλβανίας και μισθοφόρους ισλαμικών κέντρων, συνεχίζεται το έργο, με κινηματογραφική συνέπεια αυτή τη φορά.
 

Είναι φανερή και ξεκάθαρη πλέον η προσπάθεια ανθελληνικών ξένων κέντρων εξουσίας, να ξεφτιλίσουν διεθνώς την χώρα μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει. Και όπως προβλέπω, τώρα ανοίγει η όρεξη να αφανίσουν και την πολιτισμική μας κληρονομιά εκτός από το να καταστρέψουν φυσικά και την μοναδική βιομηχανία της χώρα μας που είναι ο Τουρισμός.  

Αυτό το άθλιο και σαθρό πολιτικό σύστημα που θεμελιώθηκε από την διεφθαρμένη αριστερίστικη γενιά του πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης, και που μας οδήγησε στην απόλυτη παρακμή και μιζέρια, πρέπει να αποκεφαλιστεί εδώ και τώρα, με κάθε μέσο και τρόπο. Θεωρώ πως η μόνη λύση πλέον, είναι να αναλάβει αμέσως τις ευθύνες του ο στρατός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που μπορεί να σώσει ότι ακόμα μπορεί να σωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: