ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/2/11

ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ NEWSIT ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ:
Ομολογουμένως ο πιο όμορφος είναι αυτός στο αυτοκίνητο.


Οι λόγοι που αναδημοσιεύω της φωτογραφίες από το NEWSIT είναι δύο:

1)Πρώτα πρώτα, γιατί γαμιόνται ασύστολα η Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και το ΕΣΡ διότι απαγορεύουν τη δημοσίευση της φάτσας και των στοιχείων εγκληματιών, ληστών και δολοφόνων ακόμα και όταν τους τσακώνουν στα πράσα. Απορώ δηλαδή πoια προσωπικότητα και ποιο τεκμήριο αθωότητας  πρέπει να προστατευτούν όταν σε τσακώνουν στα πράσα κυριολεκτικά! Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν...

2)Και δεύτερον, επειδή αυτοί οι αλβανοί "οικονομικοί μετανάστες" με τα καλάσνικοφ, θα κυκλοφορούν πάλι και πολύ σύντομα ανάμεσα μας και ουσιαστικά ατιμώρητοι από το γελοίο ποινικό μας δίκαιο, οπότε καλό θα είναι να θυμόμαστε τις φάτσες τους…

ΥΓ. Καστανίδη τράβα ψήσε κάνα κάστανο καλύτερα.

Πλούσιο.. βιογραφικό είχαν οι ληστές του Μώλου

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα πέρα από τις δύο χθεσινές ληστείες, οι 5 Αλβανοί είχαν στο παρελθόν συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις...


Συγκεκριμένα, η αστυνομική έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει μέχρι στιγμής καταλήξει στο ότι οι τέσσερις συλληφθέντες μαζί με τον πέμπτο θανάσιμα τραυματισμένο ομοεθνή τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ένοπλες ληστείες.

Ειδικότερα, οι τέσσερις συλληφθέντες (δύο 28χρονοι, ένας 27χρονος και ένας 26χρονος) και ο θανάσιμα τραυματισμένος ομοεθνής τους, δρούσαν κατά περίπτωση και με διαφορετική σύνθεση ομάδας κάθε φορά, δείχνοντας προτίμηση σε Υποκαταστήματα Τραπεζών και Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα προκύπτει η συμμετοχή τους, σε πέντε ακόμα ληστείες

Συγκεκριμένα, για τον 26χρονο συλληφθέντα προκύπτουν στοιχεία συμμετοχής του: στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι Αττικής, στις 21-12-2010, στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, στις 07-01-2011 και στις ληστείες της Εθνικής Τράπεζας και των ΕΛ.ΤΑ. στην Πελασγία Φθιώτιδας, στις 03-02-2011.

Για τον 27χρονο προκύπτουν στοιχεία συμμετοχής του στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι Αττικής, στις 21-12-2010.

Για έναν από τους 28χρονους συλληφθέντες προκύπτουν στοιχεία συμμετοχής του: στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι Αττικής, στις 21-12-2010, στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Μώλο Φθιώτιδας, στις 20-01-2011, στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, την 07-01-2011 και στις ληστείες της Εθνικής Τράπεζας και των ΕΛ.ΤΑ. στην Πελασγία Φθιώτιδας, στις 03-02-2011 .

Για τον δεύτερο 28χρονο προκύπτουν στοιχεία συμμετοχής του: στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Μώλο Φθιώτιδας, την 20-01-2011 και στις ληστείες της Εθνικής Τράπεζας και των ΕΛ.ΤΑ. στην Πελασγία Φθιώτιδας, στις 03-02-2011.

Στην περίπτωση της ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι Αττικής, στις 21-12-2010, αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους δράστες, κατά τη διαφυγή τους με κλεμμένο όχημα, είχε πυροβολήσει κατά περιπολικών της Αστυνομίας στη Λεωφόρο Θηβών.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστώθει αν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΠΗΓΗ: NEWSIT

3 σχόλια:

Άρκτος είπε...

Να πάνε αμέσως οι λούγκρες του Ελλ.Κέντρου.Κινηματογράφου να μάθουν για την ζωή του σκοτωμένου,και να μας φτιάξουν ταινία που οι ίδιοι θα βραβεύσουν σε κρατικοδίαιτο φεστιβάλ.

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωποειδή Νεάντερταλ με τρίγωνα κρανία από την Κασπία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!