ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/11/10

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ JEFFREY ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ!

Μόλις γύρισα από την κάλπη. Ήμουν στην ουρά για κάνα 20λεπτο. Αυτά που είδα δεν περιγράφονται!!!!


Καταρχάς στην ουρά που περίμενα τη σειρά μου για να ψηφίσω, ήταν 5 άτομα που μιλούσαν αλβανικά και κρατούσαν από μία ροζ ταυτότητα..... Τώρα τι ήταν αυτό δεν γνωρίζω πάντως ψήφισαν κανονικά.

Εάν αυτοί ήταν ομογενείς της Βορείου Ηπείρου και κρατούσαν ταυτότητες ομογενούς, θα μιλούσαν ελληνικά, αντίθετα μιλούσαν μεταξύ τους αλβανικά και μάλιστα μεγαλοφώνως για να μας την σπάσουν στους υπόλοιπους Έλληνες που περιμέναμε στην σειρά.... θέλοντας προφανώς να μας δείξουν ότι τώρα ψηφίζουν και αύριο θα μας κυβερνήσουν...

Εντωμεταξύ, ξαφνικά και ενώ περιμέναμε στην σειρά μας ακόμα, έρχονται και δύο μελαμψοί αλλοδαποί, μάλλον μπαγκλαντεσιανοί ή και πακιστανοί, οι οποίοι μπούκαραν στο εκλογικό τμήμα και ρωτούσαν την δικαστική αντιπρόσωπο με αλαμπουρνέζικα ελληνικά εάν ψηφίζουν εκεί. Της έδειξαν κάτι χαρτιά σε μέγεθος Α4 και η αντιπρόσωπος τους είπε ότι όντως εκεί ψήφιζαν!!!!!!!! Μάλιστα δυσανασχέτησαν που η σειρά ήταν μεγάλη όταν η αντιπρόσωπος τους είπε να περιμένουν τη σειρά τους και επέμεναν να ψηφίσουν αμέσως γκιατί έκει ντουλειά.... λες και εμείς οι Έλληνες περιμέναμε την σειρά μας για να πιούμε καφέ.... Μιλάμε τους έχουν καλομάθει πάρα πολύ....


Εάν μέσα σε 20 λεπτά που εγώ ήμουν εκεί, εμφανίστηκαν συνολικά 7 αλλοδαποί "ψηφοφόροι" σε ένα εκλογικό τμήμα ενώ όλοι οι έλληνες εκεί ήμασταν περίπου καμιά 10αριά στη σειρά, φανταστείτε αναλογικά πόσες χιλιάδες αλλοδαποί σε όλη την Ελλάδα θα ψηφίσουν με μπακαλόχαρτα σήμερα!!!!


Παίδες, δεν πάμε καλά, μιλάμε πλέον καθαρά για εθνική προδοσία  και αυτό το ζήτημα πρέπει να προβληθεί από όλους για να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

3 σχόλια:

spyros1000 είπε...

xa xa xa xa..


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1222175#1222175

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=50398&catid=27


ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο... σε πολλά εκλογικά έγινε αυτό. Πάντως πήγαμε πολύ καλά, πάνω από 5.5% (: