ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/12/09

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...

Λοιπόν από σούργελα σε αυτή τη χώρα ως γνωστόν έχουμε πολλά. Σε περίοπτη θέση μεταξύ των σούργελων αυτών φυσικά βρίσκεται ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Αθηνών Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ. Γιατί; Γιατί πραγματικά αυτό που πίνει πρέπει να είναι εξαιρετικό! Από τη μία αυτό το απίστευτο καθηγητικό σούργελο ζητεί την επανεξέταση του πανεπιστημιακού ασύλου από την Πολιτεία μετά την φασιστική επίθεση προχθές των αναρχοναζίδων στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών που είχε ως επακόλουθο τον σοβαρότατο τραυματισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρίου Χρίστου Κίττα, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει, υποθάλπει και φιλοξενεί μέσα στο ίδιο το Πολυτεχνείο για το οποίο είναι και υπεύθυνος, την παράνομη εγκληματική, τρομοκρατική, αναρχοναζιστική, αναρχοφασιστική και ακροαριστερή γιάφκα του Indymedia!!!

Και τολμάει το σούργελο αυτό να μιλάει κιόλας και να ζητεί την επανεξέταση του πανεπιστημιακού ασύλου όταν ο ίδιος είναι ο ηθικός αυτουργός του τραυματισμού του Χ. Κίττα! Μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να σεβαστεί καν, τυχόν δικαστική απόφαση εναντίον του που θα τον αναγκάζει να θέσει εκτός λειτουργίας την φιλοξενούμενη γιάφκα του Indymedia! Να χαιρόμαστε τους καθηγητάδες και τα πανεπιστήμια που έχουμε.. Περαιτέρω λόγια περιττά..


ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!

ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πολύ σύντομα να δω την πτώχευση του Σόρρος γιατί αυτόματα θα πέσει και η γιάφκα του ιντυ λόγω μή χρηματοδότησης. Και τότε κλάαααμμαα η κυρία ρε παιδί μου....