ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/5/09

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ!

Με τη χθεσινή υπ'αριθμόν Δ09/2519 ΜΗΝΥΣΗ την οποία υπέβαλε η αντιπροσωπεία Ελευθέρων Ελλήνων Πολιτών και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ ολόκληρη σε αρχείο pdf, η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Αθηνών και κάθε άλλος υπεύθυνος στη διοίκηση του Πολυτεχνείου, θα οδηγηθούν στα δικαστήρια με πλημμεληματικές και κακουργηματικές κατηγορίες όπως η υπόθαλψη εγκληματιών, προτροπή, οργάνωση και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες και πράξεις βίας και φθοράς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών, συμμετοχή σε παρασκευή, κατασκευή, αποθήκευση και χρήση σε τέλεση πράξεων βίας και τρομοκρατίας, εκρηκτικών υλών, βομβών, όπλων κλπ, παραβίαση των καθηκόντων της Πρυτανείας κατά το Νόμο (259ΠΚ) που επιτρέπει παράνομα τη λειτουργία του INDYMEDIA το οποίο χρησιμοποιεί τους σέρβερς του Πολυτεχνείου κλπ. (Αναλυτικότερα διαβάστε το σώμα της μηνύσεως.)

Είναι τραγικό για μία χώρα και μάλιστα Ευρωπαϊκή, το πανεπιστημιακό άσυλο και τα πανεπιστήμια να έχουν γίνει εργαλεία και χώρος τρομοκρατών και εγκληματικών στοιχείων που επιθυμούν την ανατροπή του πολιτεύματος και της δημοκρατίας και μάλιστα με την υπόθαλψη και συμμετοχή κρατικών δημοσίων λειτουργών και αρχών.

Δείτε τι έγραφαν στο INDYMEDIA χθες μία μέρα πριν από τα σημερινά επεισόδια και την προσπάθεια των αναρχοναζίδων με παράνομη αντιδιαδήλωση να εμποδίσουν την νόμιμη διαδήλωση των ελευθέρων ελλήνων πολιτών που διαδήλωσαν κατά της παράνομης λαθρομετανάστευσης και της ξενόφερτης εγκληματικότητας. Ευτυχώς πάντως που πήραν τον μπούλο και ένα γερό μάθημα τα τσογλάνια αυτά από την Εκάλη και τα χλιδάτα βόρεια και νότια προάστια που το παίζουν τάχα υπερασπιστές των λαθραίων ενώ στην ουσία πρόκειται για χαπάκηδες χουλιγκάνους που τους χρησιμοποιούν κάποιοι γέροι εγκέφαλοι της ανωμαλίας στην πλατεία Εξαρχείων και όχι μόνο σαν όρνια που είναι... Όλα αυτά τα τσογλανάκια αργότερα γίνονται καράφλες κοιλαράδες με τις Mercedes, μέλη διοικητικών συμβουλίων πολυεθνικών καπιταλιστικών εταιρειών παίρνοντας τη θέση των πατεράδων τους και ας είναι κουραμπιέδες…


Στα χέρια τραμπούκων, τρομοκρατών και εγκληματιών το Πολυτεχνείο. Αυτό είναι το άσυλο διακίνησης ιδεών ή το άσυλο υπόθαλψης, προστασίας και οργάνωσης των αναρχοναζίδων και της τρομοκρατίας;


Το σχέδιο δράσης των αναρχοναζίδων επί χάρτου, δημοσιευμένο στο
INDYMEDIA. Χωροταξία, οργάνωση και στόχευση των χώρου δράσης....

Θα λογοδοτήσετε κύριοι της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου και κάθε άλλος υπεύθυνοςγια όλα αυτά τα εγκλήματα και πολλά περισσότερα. Τα αστεία και η ανοχή τελείωσαν.

Οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν ακόμα πιο δυναμικά μέχρι την τελική νίκη που σημαίνει ησυχία, τάξη και ασφάλεια για όλους τους Έλληνες είτε της Εκάλης είτε του Αγίου Παντελεήμονα και προπαντός σημαίνει ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στα χέρια των Ελλήνων, εκεί δηλαδή που ανήκει, είτε το θέλουν είτε όχι οι γραικύλοι και οι πουλημένοι προδότες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανεις γιατι εχουμε γεμισει γραικυλους και ανθελληνες.