ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/7/17

Με χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο του Λιακόπουλου για το Κυπριακό τυρί Χαλούμι! HALLUMINATI DOMINION - ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.. ΕΚΔΟΣΕΙΣ IMAGINOS.

8 σχόλια :

kounoupi είπε...

Χρήστο τι κάνεις; Όλα καλά;

Μπάμπης

-=IMAGINOS=- είπε...

Καλά Μπάμπη ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

SkyWatcher είπε...

Γιατί χάθηκες imagine;

-=IMAGINOS=- είπε...

Φίλε μου, διάφοροι λόγοι προσωπικοί και γενικά βαρέθηκα. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τα πολιτικά στην Ελλάδα. Τελειωμένος λαός με καμένο εγκέφαλο. Και ξέρεις, μισώ και την αχαριστία. Έπαψα να ασχολούμαι. Ίσως επιστρέψω μία μέρα αν ξαναβρώ κουράγια. Να είσαι καλά.

Unknown είπε...

Αυτό θέλει το σκατοσυστημα, να σε κάνουν να σταματήσεις, όχι μόνο εσύ αλλά και άλλοι! Μην τους κάνεις τη χάρη, συνέχισε, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που σε παρακολουθούν, όχι μόνο εσένα αλλά και άλλους που προσπαθούν να αφυπνισουν τον μαλάκα Νεοέλληνα.

kounoupi είπε...

Όταν περιμένεις κάτι την ξεφτιλισμένη κρατικοδίαιτη ΧΑ λογικό είναι να απογοητεύεσαι.

Agisilaos είπε...

Xρήστο,λείπεις πολύ.Μην εγκαταλείπεις.Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο,στις θέσεις σου όσον αφορά τον λαό των γραικυλοπιθήκων,αλλά...Υπάρχουν και τα ΄΄αλλά΄΄...ειδικά όταν η καταγωγή (μας),είναι από τα Αγια χώματα...

Εν τέλει ...Να είσαι καλά...ότι κι αν κάνεις...Εχεις αφήσει πίσω σου μόνον ''κατάφαση''...

Χαίρε Φίλε.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ευχαριστώ Αγησίλαε. Να είσαι καλά.