ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/7/17

Αυτός εδώ ο καραγκιόζης αστυνομικός, βγήκε και είπε δημόσια πως είναι gay. ΣΤΑΡ ΧΙ ΔΙΑ ΜΑΣ.

Αυτός εδώ ο καραγκιόζης "αστυνομικός", γυρνοβολάει από κανάλι σε κανάλι και από περιοδικό σε περιοδικό να λέει δημόσια πως είναι gay. ΣΤΑΡ ΧΙ ΔΙΑ ΜΑΣ. Τι μας το λες ρε καραγκιόζη; Βγήκε ποτέ και πουθενά κανείς αστυνομικός να πει πως είναι straight; Προφανώς το άτομο θέλει να γίνει Σταρ μιας και οι πισωρεγουλαδώροι είναι της μόδας και έχουν πέραση... αλλά το φοβερότερο είναι πως δε τολμάει και κανείς μέσα στην ΕΛΑΣ να του τραβήξει το αυτάκι για τη συμπεριφορά του αυτή που δεν συνάδει με εκείνη του αστυνομικού και δεν αναφέρομαι στο αν είναι gay αλλά στο να λέει δημόσια τι κάνει στο κρεβάτι του λες και ενδιαφέρει τον πολίτη!!!! Αλλά μάλλον μία από τα ίδια θα είναι και οι υπόλοιποι μέσα στην ΕΛΑΣ για να μη τολμάνε να τον αγγίξουν.. Ρε θα μας τρελάνουν τελείως όμως οι οπισθοεισπράκτορες, έτσι;;;!!! Αυτοί νομίζουν πως ολόκληρο το Σύμπαν περιστρέφεται γύρω από την τρύπα τους και φοβάμαι πως δεν έχουν άδικο...τελικά!

1 σχόλιο :

RBF69 είπε...

Ρε φίλε imaginos σε έχω για έξυπνο, αυτήν την μάπα κράτησε την στο αρχείο σου. Θα σου χρειαστεί όταν σε λίγα χρονάκια (σύντομα) θα τον δεις αρχηγό της "αστυνομίας" με μοναδική περγαμηνή την τοποθέτηση του.
Τις τοποθετήσεις-διαφημίσεις για τα "γούστα" του δεν τις κάνει για εμάς. Σκοπός του είναι να τον εντοπίσουν τα "αφεντικά".
Όταν με το καλό τον βάλουν να κάτσει στον θώκο θα μας πουν ότι η αστυνομία δείχνει το "ανθρώπινο" πρόσωπο της (σύνδεση ανθρωπιάς με ομοφυλοφιλία ωραίο βρώμικο κολπάκι για το πόπολο) επιλέγοντας έναν "gay" αρχηγό απορρίπτοντας έτσι "φοβικά" σύνδρομα του παρελθόντος. Τα κανάλια θα πέσουν με την πολιτική αγιαστούρα πάνω στο, νέο, θείο βρέφος και θα φτιάξουν στο άψε σβήσε μια ιλλουστρασιόν μάπα χάρμα για τον νέο Direttore Monsignor. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος gay ανέλαβε πόστο και ξαφνικά τα κανάλια έπαψαν να βλέπουν προβλήματα στον κλάδο ως δια μαγείας... και μετά, λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνση του εκλεκτού, ξεκίνησαν πάλι να βρίσκουν βρώμα και δυσωδία!
Αυτά και ράψε φίλε μου κουστούμι εν αναμονή της ανάρρησης του ανωτέρω αναφερόμενου, όπου ομόθυμα σύμπασα η ηγεσία ο κλήρος (στο κόλπο και αυτοί) μετά του πόπολου και των μουζίκων θα αναφωνήσουν με στεντόρεια την φωνή, "Άξιος - Άξιος - Άξιος!"