ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/3/17

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΙΑΒΕΡΗΔΩΝ...


Τι έγινε ρε παιδιά, και άλλος μαλάκας Ιαβέρης ξεφύτρωσε; Μα πόσοι είναι επιτέλους; Επιδημία ζαρζαβατικών έπεσε; Τι μαλακία είπε πάλι αυτός; Το ένα λάστιχο λέει μπορεί να είχε λιγότερο αέρα και γιαυτό ξέφυγε της πορείας της η Porsche.. Ρε παπάρα δεν έχεις ακούσει ακόμα για τους αισθητήρες πίεσης στα λάστιχα που σήμερα το έχουν αυτό μέχρι και αυτοκίνητα των 10 χιλιάδων ευρώ; Τι λες, να μην είχε τέτοιους αισθητήρες η Porsche αυτή των 300 χιλιάδων ευρώ; Έλεος... .Η άλλη επική μαλακία που λέει ο άσχετος εικονιζόμενος στο βίντεο για το πίσω λάστιχο πως άμα σκάσει θα κάνει τετ α κε... Είναι τόσο άσχετος που θα ήθελα να μας πει τι θα γίνει εάν σκάσει μπροστινό λάστιχο που όλοι ξέρουμε πως είναι πολύ πιο επικίνδυνο... Σαφώς και εάν σκάσει πίσω λάστιχο μπορεί και να παραμείνει ακόμα και στην πορεία του το αμάξι σε αντίθεση με το μπροστινό που χάνεις και λάστιχο και τιμόνι και βέβαια τα λάστιχα που φοράνε τα σούπερ καρς είναι τεχνολογίας Runflat και ας προστρέξει ο κύριος να μάθει τι είναι αυτά. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είμαι και ειδικός....
Δείτε εδώ και μία Porsche σαν του Jumbokid που πάει με 330 και σκάει το λάστιχο αλλά όπως έγραψα δεν βγαίνει από το δρόμο επειδή ακριβώς τα αμάξια αυτά και΄πολλά άλλα φοράνε λάστιχα τεχνολογίας runflat. Αυτά για το μαλακόστουρνο "ειδικό" Ιαβέρη που έλεγε παπαριές περί σκασμένων ελαστικών κλπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :