ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/12/16

Μετά σου λένε, η ζώνη και τα αστεράκια σώζουν ζωές...


Μετά σου λένε, η ζώνη και τα αστεράκια σώζουν ζωές.. όπως και τα αμάξια με παθητική ασφάλεια, αερόσακους, ABS, ESP και τα παπάρια μου μέσα. Εδώ θα δείτε ένα LADA αρχαίο χωρίς ίχνος παθητικής ασφάλειας και τεχνολογίας, να γίνεται λιώμα κυριολεκτικά από μία νταλίκα και ο οδηγός να βγαίνει εντελώς ατσαλάκωτος. Εάν φορούσε μάλιστα ζώνη θα ήταν τώρα αγγελάκι... Γιαυτό μη ψαρώνετε με το μάρκετιγκ της δήθεν ασφάλειας και τα πόσα αστεράκια παίρνει κάθε αμάξι στα crash tests.. Άμα δεν είσαι κωλόφαρδος, ούτε 30 ζώνες ούτε 50 αερόσακοι δεν σε σώζουν...
  
Αυτό που θέλω να πω φυσικά, είναι πως αυτή η γελοιότητα με τα δήθεν σούπερ ντούπερ ασφαλέστατα αμάξια των 5 αστέρων στα crash tests πρεπει να τελειώσει γιατί δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από ένα καλοστημένο μάρκετιγκ. Στην πράξη τίποτα δεν σε προστατεύει απόλυτα και οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές. Διαβάζω κατά καιρούς ή και σε συζητήσεις, κάτι ηλίθιοι να λένε α μου αρέσει το τάδε αμάξι αλλά δεν θα το αγόραζα επειδή πήρε 4 και όχι 5 αστέρια και θα αγοράσω αυτό με τα 5 αστέρια αν και δεν μου αρέσει σχεδιαστικά.... Μιλάμε για ηλιθιότητα τώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια :