ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/11/16

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ και ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ο ΘΑΝΑΣΗΣ θα ΣΩΘΕΙ!» ΒΙΝΤΕΟ


Τελικά αυτό το κατάπτυστο βίντεο αποτελεί και την τρανή απόδειξη και ντοκουμέντο του πόσο πολύ δίκιο είχε ο Κ. Πλεύρης για τους Εβραίους που μάλιστα για όλα όσα τους καταλόγισε και τον οδήγησαν οι Εβραίοι στα δικαστήρια, αθωώθηκε πανηγυρικά που σημαίνει πως έλεγε μόνο αλήθειες για τους Εβραίους... Με το βίντεο αυτό όμως κατάλαβαν πλέον όλοι.. πως οι Εβραίοι είναι Μισάνθρωποι, απάνθρωποι, σκατόψυχοι και καθυστερημένοι. Κανείς άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος, δεν χτυπάει τον εχθρό ή τον αντίπαλό του, όταν αυτός βρίσκεται πεσμένος κάτω. Μόνο οι Εβραίοι το κάνουν αυτό όπως αποδεικνύεται... Ο σκατόψυχοι ραβίνος λέει πως ο Θεός μόνο μπορεί να τιμωρήσει με κατάρα ή να στείλει την ευλογία του... και ζήτησε από τον Πλεύρη να ζητήσει συγχώρηση από το Θεό των Εβραίων και τους Εβραίους, ώστε να σωθεί ο Θάνος.. Ο Θάνος όμως είναι καλύτερα από προχθές και βγήκε από την εντατική και όπως δείχνει και λένε οι γιατροί, ξεπερνάει επιτυχώς αυτή τη δοκιμασία χωρίς να ζητήσει και συγνώμη από τον Θεό των Εβραίων. Οπότε ραβίνε, πιστεύεις σε μούφα Θεό όπως καταλαβαίνεις και κοίτα μη πέσει η κατάρα του δικού μας Θεού στο δικό σου σπίτι τώρα.

3 σχόλια :

Agisilaos είπε...

Η μάστιγα του πλανήτη...

Στέλιος Χ είπε...

Να ταν μόνο οι Εβραίοι.. Έχουμε και εγχωριους "Έλληνες" που μισούν τον εαυτό τους πρώτα απ'ολα και ξεσαλωσαν μόλις έμαθαν για την αρρώστια του Πλευρης ρίχνοντας κατάρες και ξερνωντας χωλη για ένα παλικάρι που το λάθος του ήταν ότι γεννήθηκε σε γνωστή Δεξιά οικογένεια και το άλλο μεγάλο έγκλημα η αγάπη για τη χώρα του πάνω και πέρα από κάθε απροσκλητο επισκέπτη.

kounoupi είπε...

Φαντάσου ορθόδοξος κληρικός να έλεγε τα ίδια για Εβραίο συγγραφέα.