ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/10/16

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΑ

Ρε συ Μιχαλολιάκο, τράβα σπιτάκι σου με τη γυναικούλα σου να γίνει πρωθυπουργός ο Κασιδιάρης και να κυβερνήσουν επιτέλους οι υγιείς, ικανοί και νέοι Εθνικιστές την χώρα να δούμε μια άσπρη μέρα. Άντε μπράβο μπουλούκο μου. Εσύ είσαι βαρίδι και αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Με σένα πάντα στο 6 μέχρι 7 θα είναι η ΧΑ και στην καλύτερη των περιπτώσεων και μάλιστα επειδή εσύ την θέλεις σε αυτά τα ποσοστά και κάνεις τα πάντα για να μη ξεπεράσει το 7%. Να μη σου θυμίσω τώρα για του λόγου μου το αληθές τι έκανες δύο μέρες πριν τις εκλογές όταν αναλάμβανες σαν βλήμα την πολιτική λέει ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα... λες και στο ποινικό μας δίκαιο αναγνωρίζεται ή προβλέπεται το πολιτικό έγκλημα... και έτσι στην ουσία παρουσίασες τον φόνο του Φύσσα που ήταν μία τυχαία συμπλοκή, ως προμελετημένη ενέργεια οργανωμένη από το κόμμα σου!!! Έλεος! Μας χαντάκωσες μπουλούκο την τελευταία στιγμή.. ενώ δεν υπήρχε και λόγος.. ή υπήρχε επειδή έβλεπες τη ΧΑ με πάνω από 7%; Και είπες μετά την κατακραυγή πως ήταν λάθος η δήλωση σου αυτή... Ε τότε πλήρωσε και το λάθος ρε συ ντζουντζούκο μου. Τα λάθη πρέπει να πληρώνονται και εμείς δεν θέλουμε ηγέτες που κάνουν λάθη και μάλιστα τόσο ύποπτα... Απόδειξέ μας λοιπόν πως αγαπάς την Πατρίδα μας και όχι την οικογενειακή τσεπούλα σας, και τράβα σπιτάκι σου για χαμομηλάκια, άντε μπράβο χοντρούλη.

1 σχόλιο :

Agisilaos είπε...

Mεγάλη πληγή σκαλίζεις φίλε μου...Και με όλο το χιούμορ που την ...σκαλίζεις ,είναι ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ θέμα για να αγνοηθεί...Ειδικά όταν έχουμε φτάσει πλέον στο παρα 5,όπου διακυβεύεται η συνέχιση του Εθνους και η επιβίωση της Φυλής μας...Πολλά τα ερωτηματικά Χρήστο και πολύ περίεργες οι καταστάσεις με τον παχουλό αρχηγό ,αλλά και την ανεξήγητη στωικότητα του Ηλία...Κάτι βρωμάει...και πολύ μάλιστα.Μακάρι να γράφω αρλούμπες.Για το καλό όλων μας...