ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/10/16

Ο ηλίθιος ο Λεβέντης μέσα στη νύχτα σαν μαφιόζος, γράφει συνθήματα της Ένωσης Κεντρώων σε τοίχους μπουαχαχαχαχαχαχα.


Ο ηλίθιος ο Λεβέντης μέσα στη νύχτα σαν μαφιόζος, γράφει συνθήματα της Ένωσης Κεντρώων σε τοίχους μπουαχαχαχαχαχαχα. ο ίδιος λέει πως δεν είναι αυτός και πρόκειται για μοντάζ όπως έλεγε πως πρόκειται για μοντάζ οι καρκίνοι που καταριόταν παλιότερα... Φυσικά και είναι ο ίδιος όπως πεντακάθαρα φαίνεται στην εικόνα. Τέτοια γλοιώδη φάτσα τύπου πάλι μπάμιες μωρή, δεν την έχει κανείς άλλος. Άσε που οι οπαδοί του Λεβέντη και δη αυτοί που θα έγραφαν συνθήματα για το κόμμα του και θα του έμοιαζαν κιόλας στη φάτσα αποτελούν περίπτωση 27 τρισεκατομμυρίων φορών δυσκολότερη από το να πιάσεις το Τζόκερ και το Λόττο μαζί.

1 σχόλιο :

eucharist tassilli είπε...

ρε,ειδες τι εγινε με το Γιατζογλου??? που πηγε σε μια εκδηλωσουλα της ΧΑ? χαχα εχουν πεσει ολοι οι αριστερατζες κ καθεστωτικοι γενικως αθλητικοι απο τα μεσα.. να τον ΦΑΝΕ!! χαχαχ απιστευτος φασισμος. Εχουν αφρισει οι τυποι μιλάμε.. ενορχηστρωμενα μαλιστα.... συνενοημενοι οσοι το κανουν καργα.... οι κλικα τους. Αυτος που ειχε πιασει τα ΟΣΧΕΑ του σε χιλαδες μογγολους..θα φοβηθει αραγε?...