ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/8/16

ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ WIND ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

8η μέρα χωρίς καθόλου ίντερνετ στην Νότια Εύβοια από τη Wind! Όχι πως τις άλλες μέρες δηλαδή είχε... Σερνόταν σα σκουλήκι μέχρι την εξωφρενική ταχύτητα των 15 το πολύ kbps... Εδώ και 8 μέρες έχει πέσει εντελώς καπούτ.. και δεν δίνει IP. . Και στην εξυπηρέτηση πελατών δεν ξέρουν όπως πάντα τίποτα... Τα βλέπουν όλα κανονικά!!! Πελάτης σταθερός της WIND από το 1994 ποτέ δεν την ξαναείδα σε τόσο τραγικά χάλια... και τολμάνε να μιλάνε και για γρήγορα νέα δίκτυα 4G όταν δεν λειτούργησαν καν τα δίκτυα 3G...!!! Τι να τις κάνω τις προσφορές ρε μαλάκες της WIND όταν δεν μπορώ καν να πάρω ip; Πλήρωσα mobile internet προσφορά 15 ευρώ για 10GB και πήρα τον μπούλον. Τώρα τα σκάω χοντρά στην Vodiafone 26 ευρώ για 3 GB αλλά έχει τουλάχιστον ίντερνετ ικανοποιητικό... Χρυσάφι όμως το Internet στην Ελλάδα... Τριτοκοσμική υπανάπτυκτη χώρα λήσταρχων και αρπακτικών για πάντα... Στην Αλβανία, στην Βουλγαρία, στη Ρουμανία μέχρι και την Μολδαβία, τρέχουν με 150mbs mobile internet και σχεδόν τσάμπα και μεις πληρώνουμε χρυσάφι το ίντερνετ για να μη το έχουμε καθόλου ή για να πηγαίνουμε με ταχύτητες 15ετίας πίσω...

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

BIR ALLAH! ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
16/08/2016


Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές – οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την… μουσουλμανική αριστερά!

Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό – αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».

Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!! Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

«Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους μουσουλμάνους θα αποφορτίσει τις «θρησκευτικές διαφορές» και θα διευκολύνει την κοινή πάλη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες/πρόσφυγες εργαζόμενους, για όσα από κοινού μας απασχολούν και χρειάζεται να παλέψουμε μαζί γι’ αυτά: τα μέτρα βαρβαρότητας, τη φτώχεια και την ανεργία, τις πολιτικές των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους. Αποτελεί τεράστιο λάθος η αδιαφορία για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, επειδή είναι αντιδραστικές εν γένει οι θρησκείες. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι η υποστήριξη θρησκευτικών απαγορεύσεων των κυβερνήσεων από τμήματα της Αριστεράς, στο όνομα της «προόδου».

Εκτεθείτε συντρόφια, εκτεθείτε!

(ΥΓ): Α ρε μεγάλε Τζορτζ Σόρος, τι τους κάνεις! Μέχρι και… σαρίκι θα φορέσουνε τα συντρόφια, για να σε ικανοποιήσουνε!

Ανώνυμος είπε...

το αστείο είναι ότι στις χλωρες από τις οποίες έρχονται αυτοί, η αριστερά δεν υπάρχει ούτε ακουστά. το να δηλώσδεις αριστερός σημαίνει αυτοκτονία πόσο μάλλον να δηλώσεις πούστης. οι διαθέσεις των εισβολέων πλεόν δεν κρύβονται, θέλουν να πιουν αίμα, και όμως το παραμυθάκι πιάνει σε κάτι γιαγιάδες και σε κάτι γκόμενες "λυπούνται τους πρόσφυγες".

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει ο Κούρκουλας και οι μουσουλμάνοι με το σήμα της Wind; Περιμένω να μάθω με μεγάλη ανυπομονησία

Ανώνυμος είπε...

οι ισλαμιστές επιτέθηκαν στην Μόσχα, θα τους εξαφανίσει τώρα ο Πούτιν απαγορεύοντας την εισαγωγή ντομάτας από το ισλαμικό κράτος.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Γι αυτό η επισκεψιμότητά σου μετριέται στα δάχτυλα ενός χεριού...!
Χρόνια τώρα, χρησιμοποιείς το blog σου για προσωπικά συμφέροντα...

-=IMAGINOS=- είπε...

22 Αυγούστου 2016 - 7:05 μ.μ. Έχω τονίσει δεκάδες φορές πως δεν με ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα καθόλου μα καθόλου.. Εάν είχα προσωπικά συμφέροντα, τότε θα με ενδιέφερε. Το Υγρό Πυρ είναι απλά ένα χόμπι μου και τίποτα άλλο. Είναι το παλαιότερο blog που λειτουργεί ανελλιπώς και δεν έχει βάλει ποτέ διαφημίσεις. Εδώ λέω τη γνώμη μου και σε όποιον αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει εάν δεν αρέσει η γνώμη μου ούτε σε έναν. Κατσαδιάζω όποιον πιστεύω πως αξίζει το κατσάδιασμα και επαινώ επίσης αυτόν που αξίζει τον έπαινο. Ούτε λεφτά θέλησα να βγάλω ποτέ από το blog ούτε υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα. Εάν υπήρχαν προσωπικά συμφέροντα εξάλλου θα έγραφα επώνυμα. Κόψτε λοιπόν τις μαλακίες γιατί θα κλείσω εντελώς για άλλο ένα χρόνο τα σχόλια. Όπως προείπα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η επισκεψιμότητα.