ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/8/16

Σιγά μη σκίσεις εντελώς το καλσόν ρε συ Πούτιν.... Πιο γραφκός και από τον Λεβέντη έχει γίνει...

Αυτός ο Πούτιν καταντάει να γίνεται όλο και πιο γραφικός σε σημείο να έχει ξεπεράσει σε γραφικότητα και τον Λεβέντη ακόμα... Τι είπε πάλι τα άτομο... Εάν λέει τολμήσουν οι ισλαμιστές και χτυπήσουν με τρομοκρατικό κτύπημα τη Ρωσία, υποσχέθηκε πως σε μισή ώρα κάθε μουσουλμάνος στον πλανήτη θα έχει πεθάνει...!!!! Σιγά μη σκίσεις εντελώς το καλσόν ρε συ Πούτιν. Θα εξοντώσεις δηλαδή και τα φιλαράκια σου τους τούρκους και τον μπατζανάκη σου Ερντογάν σε μισή ώρα; Στη δε Συρία δυο χρόνια τώρα ούτε καν την πρωτεύουσα των τζιχαντιστών τη Ράκκα που τη φυλάνε μόλις 5.000 ένοπλοι δεν τόλμησες να της ρίξεις έστω μία χειροβομβίδα... Τους τσετσένους ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλήσει κατ'επανάληψιν την Ρωσία, τους έκανες ποτέ τίποτα ή πάντα τους αέριζες τα παπάρια με τα λόγια σου; Και μου υπόσχεσαι κιόλας μέσα σε μισή ώρα να έχεις εξαφανίσει κάθε μουσουλμάνο στον πλανήτη!!! Ούτε ο Τράμπ δε λέει τέτοιες χονδρές παπαριές... Λεβέντης κατάντησες... Άσε μας ρε Πουτινάκο....

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

...Σίγουρα η Ρωσία είναι μια μεγάλη δύναμη. Αυτό δεν το αρνείται κανείς.

Επίσης είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι η μόνη χώρα που πολεμάει τους τζιχαντιστές στην Συρία, σε αντίθεση με τους φλωροφλούφληδες Δυτικούς που κάνουν...συναυλίες ειρήνης και αγάπης όταν τους ανατινάζουν τα ισλάμια.

Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Πούτιν επανειλημμένως προσπάθησε να προσεγγίσει τις Ελληνικές κυβερνήσεις για συνεργασία, αλλά οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις απεδείχθησαν γελοίες και πλήρως υποταγμένες σε ΗΠΑ - Γερμανία.

Στα υπόλοιπα όμως συμφωνώ με τον ΙΜΑΤΖΙΝΟ.

Ο Πούτιν αποδεικνύεται μεγάλος κωλοτούμπας και μαφιόζος.

Μέσα σε 7 μήνες ξέχασε τον Ρώσο πιλότο που σκότωσαν τα ισλάμια του Ερντογάν και τώρα γλείφει πάλι τους Τούρκους.

Ξέχασε την βεβήλωση της Αγια-Σοφιάς από τον Ερντογάν και την υποστήριξή του στον ΙΣΙΣ και είναι έτοιμος για "μπίζνες" με τον Σουλτάνο.

Προφανώς είδε την ευκαιρία - με το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα - να πουλήσει εκδούλευση στον Ερντογάν και να προκαλέσει ρήγμα στο ΝΑΤΟ.

Εντάξει, ξέρουμε ότι στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχουν συναισθήματα αλλά μόνο συμφέροντα.

Αλλά - από την άλλη μεριά - ένας Ηγέτης πρέπει να ακολουθεί κάποιες Αρχές και Αξίες.

Αλλιώς παύει να είναι Ηγέτης και γίνεται πολιτικάντης.

Υποτίθεται ότι ο Πούτιν είναι ένας Ορθόδοξος Χριστιανός Ηγέτης.

Το παίζει μάλιστα και προστάτης της Ορθοδοξίας.

Πώς λοιπόν κύριε Πούτιν έρχεσαι τώρα και γλείφεις εκεί που έφτυνες ??

Τι σκατά "υπερδύναμη" είσαι, όταν κάνεις τέτοιες επικές κωλοτούμπες και τι σκατά "Πνευματικές Αξίες" υπερασπίζεσαι ??

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια...πρέπει και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι τόσ απλά τα πράγματα, δεν κυβερνάται μία χώρα με συναισθηματισμούς όπως "βεβήλωσε την Αγία Σοφία θα πάω να τον γαμήσω". η τουρκία είναι στην είσοδο της μέσης ανατολής και αφού οιμεγάλες δυνάμεις δεν συμφωνήσανε ποτέ για το μοίρασμα αν τεμαχιζότανε, παλέψανε να την κρατήσουν ακέραια. ο Πούτιν δεν θέλει τον διαμελισμό της τουρκίας με βάση την εθνικότητα για να μην τεθούν ίδια θέματα για την Ρωσία. υπάρχει πολύπλοκη γεωπολιτική πίσω από αυτά τα ζητήματα και πρέπει να αποφευχθεί ένας παγκόσμιος πόλεμος τον οποίο εύχονται και προσπαθούν να προκαλέσουν οι διάφοροι Σόρος. το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι έχουν καταλάβει τον κρατικό μηχανισμό του Ελλαδιστάν ξένες δυνάμεις και εμείς περιμένουμε να κάνει κάτι ο Πούτιν ενώ θα συνεχίζουμε να εκλέγουμε σύριζες και νέες δημοκρατίες.

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμος 9'32

Καλά, εντάξει, η κωλοτούμπα όμως παραμένει κωλοτούμπα...

Η παραμονή του παράφρονα Ερντογάν στην ηγεσία της Τουρκίας αυξάνει και ΔΕΝ μειώνει την πιθανότητα παγκοσμίου πολέμου.

Δεν μπορεί ο Πούτιν να μην το βλέπει αυτό...

Φυσικά συμφωνώ ότι πρέπει πρώτα εμείς να διορθώσουμε τα δικά μας χάλια.