ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/8/16

Για να δείτε τι μαλακία αστυνομία έχουμε....

Για να δείτε τι μαλακία αστυνομία έχουμε να σας πω ένα μοναδικό παγκοσμίως περιστατικό που συνέβη σε επαρχιακή κωμόπολη όπου έκανα τις διακοπές μου. Ξαφνικά στην παραλία της κωμοπόλεως και γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυκτα και όταν είχε τελειώσει η βόλτα περαντζάδα των κατοίκων, ένας μαύρος σε μία γωνία μετρούσε τα λεφτά που έβγαλε από τα προϊόντα παρεμπορίου που πούλησε.. Τον βλέπουν δύο Αλβανοί και του επιτίθενται σπάζοντας τον στο ξύλο, και του πήραν και τα λεφτά και τα εμπορεύματα που του είχαν μείνει. Ο μαύρος σφάδαζε στο έδαφος από το ξύλο και γεμάτος αίματα... Τον βλέπουμε και καλούμε την αστυνομία. 

Μετά από μισή ώρα (ενώ το  βρισκότανε λιγότερο από 300 μέτρα από το περιστατικό), έρχεται ένα τζιπ του ΑΤ της πόλης και από μέσα βγαίνει ένας αγουροξυπνημένος γκριζομάλλης αστυνομικός με πιζάμες...!!!!!! 

Τι έγινε ωρε εδώ λέει ο μάγκας αστυνομικός που φορούσε και παντόφλες εκτός από πιζάμες.. και του χαλάσαμε τον ύπνο... 

Του εξηγούμε τι έγινε και πάει πάνω από τον μαύρο που ήταν σχεδόν αναίσθητος χάμω και τι του λέει; Καλά ρε συ, εσύ που είσαι και σκυλάραπας black power, δεν μπορούσες να πλακώσεις στο ξύλο δύο καχεκτικά αλμπάνια; 

Μετά μπήκε στο Τζίπ και έφυγε να πάει να συνεχίσει τον ύπνο..... Δεν κάνω πλάκα. Στο λόγο της τιμής μου αυτά. Δυστυχώς ήταν κάπου στο 2003 και δεν είχαμε ακόμη κινητά με βίντεος για να τραβήξω αυτό το Έπος...

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

για ποιο λόγο να απασχολήσετε τις αρχές για ένα τέτοιο περιστατικό;

Ανώνυμος είπε...

πολιτική εκπομπή "ο πατριωτικός χώρος μπροστά στην κάλπη" με τον Σωτηρόπουλο

https://www.youtube.com/watch?v=g0Xkaov4Tgs

Ανώνυμος είπε...

σε προηγούμενη ανάρτηση τσαντίστηκε επειδή του θίξαμε τον μαύρο επιβήτορα, τώρα πειράχτηκε με τον αλβανό, τον πηδάνε και αλβανοί. αρχηγός μας είναι Κασιδιάρης που σου πηδάει την μάνα και την παραδίδει μετά σε μαύρους και αλβανούς για να το γλεντήσουν και αυτοί. θα σε πετάξουμε σε ένα κέντρο φιλοξενίας να φιλοξενηθείς, εμείς θα κρατήσουμε την μάνα σου την αδερφή σου και τυχόν κόρες που έχει ς από το γκέι γάμο σου.

Ανώνυμος είπε...

η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο. Αλλεπάλληλα εγκλήματα κατά της πατρίδος και του λαού στο όνομα του μαρξιστικού-λενινιστικού της κορανίου, εγχώριο πολιτικό πρακτορείο χρηματοδοτούμενο από τα ξένα κομμουνιστικά κέντρα, όταν υπήρχαν. Μια φριχτή θρησκεία, για την ευρεία επικράτηση της οποίας μεταδικτατορικά η ευθύνη βαρύνει απόλυτα τον ιδρυτή της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

αρχηγος μας ειναι μονο τα μουνια των μαναδων σας απλυταραιοι..πολυ γουσταρω να τα γαμαω