ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/8/16

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΤΟΝ ΠΗΓΕ «ΤΡΕΝΟ» ΚΑΙ «ΕΜΠΛΟΚΗ» Ο ΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο, είσαι γεννημένος σταρ αγόρι μου!

Ανώνυμος είπε...

wtr
Αντί το κόμμα του κ. Κασιδιάρη να προτρέπει τον Λαό να μεταφερθεί η αντισταση στους δρόμους, έξω από το κυνοβούλιο, καλεί τους οπαδούς του να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, στις μηνύσεις, στις αγωγές, και στις εκλογές.
Καλώς θα πράξουν οι ψηφοφόροι του εν λόγω κόμματος να απομακρυνθούν από την λογική της αναθέσεως. Έχουν αναθέσει να τους σώσουν και να τους εκπροσωπήσουν άσχετοι με την πολιτική, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να δηλώνουν υποταγή στην κατοχική νομιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

@wtr

Αν το κόμμα του κ. Κασιδιάρη (sic) προτρέψει τον Λαό να μεταφερθεί η αντίσταση στους δρόμους, αυτός και όλο το κόμμα θα μπουν με συνοπτικές διαδικασίες φυλακή μέχρι να σαπίσουν για "απόπειρα κατάλυσης" της ψοφοδημοκρατίας τους. Σαφέστατα πιο χρήσιμοι λοιπόν είναι έξω από την φυλακή να προσπαθούν μέσω του κοινοβουλευτισμού (στον οποίο ούτε οι ίδιοι, ούτε και οι πλειονότητα των ψηφοφόρων τους πιστεύει βέβαια, και αυτό θα φανεί αν τους δοθεί η δύναμη) να κυβερνήσουν την χώρα, παρά να βρεθούν μέσα στη φυλακή και να αλωνίζουν έξω ανακουφισμένοι οι "δημοκράτες".

Άλλωστε οι νεοελ είναι τόσο καναπεδάτοι και τόσο πρόβατα, που μόνο μέσω της "δημοκρατίας" πιστεύουν οτι μπορεί να αλλάξει κάτι. Ρώτα 100 άτομα μη ψηφοφόρους της ΧΑ εκεί έξω "δημοκρατία και μνημόνια ή εθνική ανεξαρτησία χωρίς δημοκρατία?" και αν σου απαντήσει ΕΝΑΣ το δεύτερο, τα ξαναλέμε.

Α: και μια και οι ΧΑυγίτες είναι τόσο "φλούφληδες" και δεν προτρέπουν σε επανάστα τον λαουτζίκο, τι περιμένετε εσείς οι "επαναστάτες" να ξεκινήσετε την αντίσταση χωρίς τη ΧΑ? Άντε ντε! Ξεκινήστε και ο βολεψάκιας λαός θα σας ακολουθήσει...

Ανώνυμος είπε...

wtr
Σου υπενθυμίζω ότι τα μνημόνια είναι υποχρεωμένα να τα εφαρμόσουν όλα το κόμματα που εκλέγονται από τις ¨νόμιμες¨ εκλογές . Ακόμα και η ΧΑ να κυβερνήσει "μνημόνια" θα εφαρμόσει και ότι λέει η ΕΕ.
Μόνο ένα εντελώς καινούριο πολιτικό σχήμα που θα βγει από λαϊκή εξέγερση έχει την δυνατότητα να διαπραγματευτεί από την αρχή σε μηδενική βάση .
Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να νομιμοποιηθεί στον πολιτικό κόσμο απεκδυόμενη τον ιδεολογικό της πυρήνα.
Εγκατέλειψε την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία και μετετράπη σε κοινοβουλευτική φράξια πραιτωριανών της κατοχικής νομιμότητος.
Δεν είναι εθνικιστές! Είναι ακροδεξιοί Είναι κοινοβουλευτικοί ευρωλιγούρηδες με μανδύα εθνικοσοσιαλιστού.

Ανώνυμος είπε...

@wtr

Για την ταμπακιέρα δεν είπες τίποτα.
Ας δεχθούμε ως "ορθά" τα όσα καταλογίζεις στη ΧΑ περι ακροδεξιάς κλπ (εκτός από το οτι δεν είναι εθνικιστές, το οποίο είναι το μοναδικό για το οποίο το τερμάτισες, καθώς ακόμα και οι συριζαίοι,κκεδες και το κακό συναπάντημα τους το αναγνωρίζουν)

Η ΧΑ δεν μιλούσε ποτέ για εξεγέρσεις και ανατροπή του πολιτεύματος, από την στιγμή μάλιστα που αποφάσισε το 1993 να μπει στο παιχνίδι ως πολιτικός σχηματισμός. Εξ'ορισμού δηλαδή την κατηγορείς οτι έχει απεμπολήσει κάτι που ποτέ δεν ευαγγελιζόταν, αλλά τεσπα.

Ξαναρωτώ λοιπόν:

Οι βέροι εθνικοσοσιαλιστές στους οποίους συμπεραίνω πως ανήκεις και εσύ που είναι λοιπόν να οργανώσουν την λαϊκή εξέγερση; Που είστε γενικά στην κοινωνία; Και αν κάποια στιγμή οργανώσετε την αντίσταση που λες και δεν μείνετε στα πληκτρολόγια, πιστεύετε οτι υπάρχει περίπτωση να σας ακολουθήσει κανείς;

Εντελώς φιλικά, καλό θα ήταν να βγεις από το γυάλινο κλουβάκι της ιδεολογικής καθαρότητας και να δεις λίγο τα πράγματα πιο ρεαλιστικά στην ελληνική κοινωνία. Και για να μην πιστεύεις οτι είμαι κανένα υπαλληλάκι, χέστηκα να σε πείσω για την ΧΑ η οτιδήποτε. Απλά θεωρώ κρίμα άτομα που είναι κάπως συνειδητοποιημένα όσον αφορά την "δημοκρατία" να αυτοεγκλωβίζονται σε ανούσια επαναστασιολογήματα.

Ανώνυμος είπε...

wtr
Κάθε μεγάλη επανάσταση αρχίζει από το σημείο που οι αντικαθεστωτικοί δημιουργούν το δικό τους λεξιλόγιο, την δική τους αισθητική, την δική τους φιλοσοφία, το δικό τους πολίτευμα, και οπωσδήποτε από την στιγμή που απαλλοτριώνουν σημαντικές έννοιες όπως νόμος, τάξη, τρομοκρατία, κλπ.

Ο Χίτλερ στην πολιτική του διαθήκη αναφέρει ότι ο στρατός του ήταν κυρίως μικροαστικός, και λυπάται επειδή δεν πρόλαβε να ανδρώσει μία γενιά εθνικοσοσιαλιστών. Αυτό το τραγικό λάθος έκανε και ο Λένιν όταν το 1917 άνοιξε διάπλατα τις θύρες του μπολσεβίκικου κόμματος, με αποτέλεσμα η αρχική γενιά Μπολσεβίκων να καταστεί μειοψηφία μέσα στο κομμουνιστικό κόμμα. Όταν αργότερα πήρε την εξουσία ο Στάλιν, το κομμουνιστικό κόμμα είχε αλωθεί από τους Μενσεβίκους, και δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με τα προτάγματα του Λένιν.
Πρέπει να υπάρχει όραμα αιώνων, και όχι εκλογικά οράματα. Πρέπει να ζυμώσει την λαϊκή ψυχή μέσα στο καλούπι της Ελληνικής Θρησκείας. Για να μην υποστούμε πολιτική μετάλλαξη πρέπει να διατηρούμε καθαρή την μήτρα μέσα από την οποία θα γεννηθούν ακριβή αντίγραφα των Αρχαίων Προγόνων.
Για να κτισθούν Ελληνικές Πολιτείες ανά τον κόσμο πάνω στα θεμέλια του Εθνοφυλετισμού και του Εθνοκοινωνισμού, απαιτείται αδιάλλακτη πίστη, αφοσίωση, και υποταγή στις Ελληνικές Δοξασίες
Δικός μας συμφέρον είναι να συνεχιστεί ο ιδεολογικός εκφυλισμός της ΧΑ σε ακροδεξιό, αστικό, χριστιανικό, κοινοβουλευτικό κόμμα ώστε να αφεθεί ελεύθερο το πεδίο στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Η ψηφοθηρική αντίληψη ωθεί την ΧΑ σε συνεχείς κυβιστήσεις και σε ραγδαία αφομοίωση από το κατεστημένο. Οι δηλώσεις κάποιων παλαιών οπαδών ότι πρόκειται για «τακτικές κινήσεις» λειτουργούν ως παρηγοριά για την ψυχή τους επειδή αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην ΧΑ, συμβαίνει και στον Σύριζα. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αφομοιώθηκε από την σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά. Άνοιξε τις θύρες του και εισέβαλε όλο το Πασοκ αλλοιώνοντας την φυσιογνωμία του. Διατηρεί μία αριστερή φρασεολογία αλλά ο ιδεολογικός του πυρήνας είναι πιά ξεκάθαρα αστικός, κεντροαριστερός, φιλελεύθερος.

Ας σταματήσουν την κλάψα όσοι δεν κατανοούν από ζητήματα προπαγάνδας. Ο Λαός θα ξεσηκωθεί, αρκεί να μην τον ευνουχίζουν κάποιοι αδαείς ο Κολοκοτρώνης όταν απευθυνόταν στους ξυπόλητους, αγράμματους, άπλυτους χωρικούς που είχε για στρατιώτες, οι οποίοι έφεραν τσουγκράνες και φτυάρια, φρόντιζε να τους εμψυχώνει. Παρά την ρακένδυτη και απογοητευτική εμφάνισή τους, ο Κολοκοτρώνης τούς θεωρούσε κορυφαίους πολεμιστές, ικανούς να κατατροπώσουν τον οθωμανό κατακτητή.
Στην διεγερτική προπαγάνδα πρέπει να ανακαλούμε επιθετικούς συνειρμούς: πχ Είσαι έξαλλος επειδή σου έκοψαν το ρεύμα; Έχεις μίσος για την Τρόικα; Θέλεις να πάρεις εκδίκηση για τους Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό; Δράσε μαζί μας. Οργανώσου, κλπ, κλπ

eucharist tassilli είπε...

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ... Κ Ο ΧΙΟ... ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.... απλα λεει δε θελει να γινει στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ..... κανενα νοημα πλεον να μαχεσαι.... απολυτως κανενα..... τελος. εγω τα ελεγα..... δε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! "ΕΜΕΙΣ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΡΕΕΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

@wtr

Τελικά μη απαντώντας στο ερώτημά μου επι της ουσίας μου απαντάς.

Ενδιαφέρουσες οι θεωρίες σου λοιπόν, αλλά αυτό είναι απλά. Θεωρίες. Και μάλιστα
θεωρίες οι οποίες με τα σύγχρονα δεδομένα είναι καταδικασμένες να βρουν τοίχο ακόμα και αν τις προπαγανδίσεις. Όπως και οι κνίτες, μου μιλάς για την σημερινή εποχή με τα δεδομένα του μεσοπολέμου. Έχουν αλλάξει οι καιροί...

Ποιός Έλληνας ΣΗΜΕΡΑ, ακόμα και αν περάσεις στην πράξη θα δεχθει την θεωρία σου που μιλά για εθνοφυλετισμό και ελληνική θρησκεία από την στιγμή που για παράδειγμα η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι χριστιανοί/άθρησκοι και σίγουρα θεωρούν γραφικά τα περι προγονολατρείας και πόσο μάλλον όταν το 70-80% θεωρεί ναζιστικά τέρατα τους ΧΑυγίτες, που απέχουν μακράν από τον εθνικοσοσιαλισμό. Δηλαδή ο μέσος Έλληνας πολίτης που τυγχάνει φυσικά και "δημοκράτης" αν βλέπει σαν τέρατα τους ΧΑυγίτες, θα πρέπει να σας βλέπει τουλάχιστον σαν τα τέκνα του σατανά επι γής εσένα και τους ομοϊδεάτες σου.

Τελικά είναι πασιφανές πως ο χώρος σου κριτικάρει απλά θεωρητικολογώντας, όντας εντελώς αποκομμένος από την κοινωνική πραγματικότητα του ελλαδιστάν. Ά, και πράξεις μηδέν. Γιατί ξέρετε υποσυνείδητα οτι καλώς ή κακώς, ο νεοελ του 21ου αιώνα δεν πρόκειται να ακολουθήσει το ιδεολόγημα του "καθαρού εθνικοσοσιαλισμού".

Ανώνυμος είπε...

wtr
Έχω απαντήσει, αν κυβερνήσει η ΧΑ θα εφαρμόσει μνημόνια γιατί οι μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας δεν μπορούν να καταργηθούν με εκλογές. Τα μνημόνια αποτελούν διεθνείς συμβάσεις και μόνο μια νέα κυβέρνηση εκτός πολιτικού συστήματος μπορεί να την αποτρέψει.
Φυσικά η ΧΑ ποτέ δεν θα πάρει την εξουσία γιατί βολεύτηκε στο 7% άραξε στα έδρανα και έγινε το ΚΚΕ της ακροδεξιάς. Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Αρχηγού για πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα λίγες ώρες πριν γίνουν οι εκλογές ούτε που τα παλιά ηγετικά στελέχη αποχώρησαν κακήν κακώς.
Η ΧΑ προσεγγίζει ολοταχώς την λαϊκή δεξιά του Καραμανλή απορρίπτουσα ένα-ένα και σταδιακώς τα ιδεολογικά της σύμβολα και την ιστορία της.
Εν προκειμένω δεν μας απασχολεί ο εθνικοσοσιαλισμός ή ο εθνικισμός. Μας απασχολεί η ιδεολογική κυβίστηση και για ποιόν λόγο γίνεται.

https://www.youtube.com/watch?v=vpxlxkivHPQ

Πασχίζει να δείξει καλό πρόσωπο στο κοινοβουλευτικό καθεστώς, και τα καταφέρνει περίφημα. Κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατραπεί σε ένα δεξιό αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα. Συναγωνίστηκε επαξίως τον Συριζα στις κυβιστήσεις.

Ανώνυμος είπε...

@wtr

Προφανώς και δεν μου απαντάς, γιατί δεν σε ρώτησα για τις θεωρίες σου για την ΧΑ αλλά για το τι αντιπροτείνεις, εφόσον η ΧΑ έχει γίνει "συστημική" "αστική" κλπ.

Και τι έχεις να προτείνεις επι του πρακτέου; Τίποτα. Θεωρίες του αέρα και μια πολυμασημένη πολιτική ανάλυση-τσίχλα. Πλήρης ένδεια πολιτικής επιχειρηματολογίας και πολιτικού ρεαλισμού...

Μείνε λοιπόν στις φιλοσοφίες σου και άσε τους "πεπλανημένους" ψηφοφόρους να στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή η οποία αυτή τη στιγμή είναι αναγκαστικά η μοναδική φωνή αντίστασης στο πολιτικό σύστημα όπως αυτό είναι δομημένο.

Και αν και όταν θα έχεις να προτείνεις κάτι ουσιαστικό, ξαναμιλάμε.

Ανώνυμος είπε...


Θέλεις ουσιαστικές προτάσεις;
Η πολιτική δράση συμπυκνώνεται στο εξής μήνυμα προς τις κατοχικές αρχές:

Αγωνιζόμαστε για την επισημοποίησή της
της Ελληνική Θρησκείας των Πατρώων Θεών στην Ελλάδα.

Λαϊκές συνελεύσεις να αυτοανακηρυχθούν σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση

Aνατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως με εξέγερση, και μετά ελεύθερες εκλογές διοργανωμένες από τον Ελληνικό Λαό.

Aποχή από τις κατοχικές εκλογές.

Η Εθνοσυνέλευση να περιλαμβάνει εκπροσώπους ομογενών. Κυρίαρχη ιδεολογία το Έθνος, και όχι περιοριστικώς τους πολίτας εντός Ελλαδικού χώρου.

Ό,τι έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής από τους δωσίλογους (Μνημόνιο-δανειακή σύμβαση) στερείται νομιμότητος. Ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζουμε ουδεμία εγκυρότητα στις λεγόμενες «συμβάσεις χρηματοπιστωτικής διευκολύνσεως».

Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την ευρωζώνη.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από βαρειά βιομηχανία και όχι από τουριστική «βιομηχανία». Χρειαζόμαστε επενδύσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, την βιομηχανία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών εφαρμογών, στην αεροναυπηγική και την ναυπηγική, στον ορυκτό πλούτο.

Η φορολογία είναι κλοπή, και πρέπει να ποινικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος.Τα έσοδα της Πολιτείας θα προέρχωνται από επενδύσεις και εξαγωγές. Οι κρατικοί αξιωματούχοι θα έχουν μισθό μόνον αν παράγει και εξάγει η Ελληνική οικονομία.

Δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να φέρουν όπλα για να υπερασπίσουν την ζωή και την περιουσία τους. Και κυρίως για να προστατεύουν την Πατρίδα από τυράννους και δωσίλογους.

Αφαίρεση της ιθαγενείας σε όσους παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας.


Ανώνυμος είπε...

@wtr

Μάλιστα. Όπως αναμενόμενο, στερούνται ρεαλισμού εκ βάθρων η πλειοψηφία των προτάσεών σου. Όπως ακριβώς και η "επαναστατική" επιχειρηματολογία του ΚΚΕ για λαϊκή εξέγερση και εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου. Αυτοί ζούν στο 1900, εσείς ούτε που ξέρετε πού.

Καλή τύχη λοιπόν στην οργάνωση της εξέγερσης για την επισημοποίηση του δωδεκαθεϊσμού και την επιστροφή στη δραχμή. Ειδικά μόλις δουν αυτές τις θέσεις οι νεοελ της αμερικανιάς, του i-phone και του υπερκαταναλωτισμού, θα τρέξουν να συνδράμουν στην αντίσταση.

Ανώνυμος είπε...

@wtr

Τώρα αδελφέ τι το ήθελες αυτό το περί "επαναφοράς" της "Πατρώας Θρησκείας" ???

Δηλαδή πιστεύεις ειλικρινά ότι τα προβλήματα της Ελλάδας θα λύνονταν εάν αντί για τον Χριστό πιστεύαμε στον Δία, στην Αθηνά και στον Απόλλωνα ???

Είσαι τελείως εκτός τόπου και χρόνου.

Όλη η Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας είναι γεμάτη αλληλοσφαγές και εμφυλίους πολέμους...δες την Ιστορία ψυχρά και αντικειμενικά, ΟΧΙ εξιδανικευμένα.

Στο όνομα αυτής της "Πατρώας Θρησκείας" διώχτηκαν και θανατώθηκαν Φιλόσοφοι όπως ο Σωκράτης, ο Αναξαγόρας κλπ κλπ.

Η λεγόμενη "Πατρώα" Θρησκεία δεν μπόρεσε ποτέ να εμπνεύσει στους Έλληνες την ιδέα της πολιτικής ενότητας, που εάν την είχαν θα κατακτούσαν τον κόσμο.

Αντιθέτως, η Νέα Ελληνική Εθνική Συνείδηση άρχισε να ζυμώνεται με βασικό πυλώνα την Ορθόδοξη Πίστη, ειδικά από τον 12ο αιώνα και μετά, δηλ. μετά την Άλωση της Πόλης από τους Φράγκους.

Ο συνδυασμός της Ρωμα'ι'κής Πολιτικής Παράδοσης - συνεχιστής της οποίας υπήρξε το Βυζάντιο - και της Ορθόδοξης Πίστης προσέδωσε στο Γένος των Ελλήνων έναν βαθμό εσωτερικής ομοιογένειας που ήταν αδιανόητος στην Αρχαιότητα.

Αλλά και από καθαρά βιολογική άποψη, οι Έλληνες του 1821 είναι οι πατέρες μας, οι Βυζαντινοί είναι οι παππούδες μας και οι Αρχαίοι Έλληνες οι μακρινοί προ-προ-παππούδες μας.

Ελληνική Φιλοσοφία, Ρωμα'ι'κό Δίκαιο και Χριστιανισμός - αυτό είναι το πνευματικό οπλοστάσιο της λεγόμενης "Δύσης".

Σήμερα η Δύση απειλείται άμεσα από το Ισλάμ, και - σε αυτή την ιστορική συγκυρία - η πολεμική κατά του Χριστιανισμού δεν βοηθάει.

Άλλωστε το 90% των νεοελλήνων είναι - ή δηλώνουν - Χριστιανοί ή αδιάφοροι για την θρησκεία, οπότε οι θεωρητικολογίες σου είναι απλά φληναφήματα.

Όσο για τα περί εθνικοσοσιαλισμού και Κολοκοτρώνη που αναφέρεις, δυο σχόλια μόνο...

ΠΡΩΤΟΝ, ο ίδιος ο Χίτλερ συμβιβάστηκε με το σύστημα για να πάρει την εξουσία.

Συμμετείχε στις εκλογές, έγλειψε κανονικότατα τον Χίντεμπουργκ - ο οποίος τον απεχθανόταν - και σχημάτισε τρικομματική κυβέρνηση συνασπισμού με τους ακροδεξιούς Φον Πάπεν και Χούγκενμπεργκ.

Άρα - σύμφωνα με αυτά που γράφεις - ο πρώτος προδότης του εθνικοσοσιαλισμού υπήρξε ο ίδιος ο Χίτλερ !!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, βεβαίως ο Κολοκοτρώνης στρατολόγησε και εμψύχωσε τους ρακένδυτους Έλληνες, αλλά ο ίδιος συμμάχησε - ή χρησιμοποίησε αν θέλεις - και τους κοτζαμπάσηδες, διότι χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα μπορούσε να γίνει η Επανάσταση.

Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι η Ιδεολογία και η άσκηση Πολιτικής στον πραγματικό κόσμο δεν ταυτίζονται πάντοτε.

Θεωρητικολογείς ασύστολα χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Μπες κι εσύ 18 μήνες φυλακή όπως οι χρυσαυγίτες και μετά τα ξαναλέμε.

Όχι ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τέλειο που θα μπορούσαμε - ή θα θέλαμε - να έχουμε, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική φωνή αντίστασης.

Με όλα τα λάθη, τις παλινωδίες και τις αστοχίες της.

Αλάνθαστος είναι μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα.

Σκέψου σε τι λαό απευθύνεται η ΧΑ, σε τι παρακμιακή εποχή ζούμε και προσγειώσου στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος απορρίπτει την θρησκευτική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την βιολογική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την νομισματική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την εδαφική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την γλωσσική του συνιστώσα. Διαμορφώνουν έναν Ελληνισμό όπως ταιριάζει στην ατομική τους προτίμηση.
Μέσα σε 25 χρόνια (1990-2015) έχει αλλάξει άρδην η αναλογία μονοθεϊστών-πολυθεϊστών στην Ελλάδα.

Ενώ τα τελευταία 25 χρόνια ένα σημαντικό ποσοστών χριστιανών επανήλθε στην Ελληνική Θρησκεία, συγχρόνως αυξήθηκε κατακόρυφα το ποσοστό των μονοθεϊστών εν Ελλάδι εξ αιτίας της εισβολής λαθροεποίκων.

Όταν όμως ο Ελληνισμός κινδυνεύει από βιολογικό αφανισμό λόγω εκτρώσεων, φυλετικής επιμειξίας, και εποικισμού, είναι αδιανόητο να αδιαφορούν για την κατακόρυφη ποσοστιαία μείωση της απηχήσεως που έχει η Ελληνική Κοσμοαντίληψη επί Ελληνικού εδάφους.
Τα εκατομμύρια των αλλοφύλων και αλλοεθνών εισβολέων δεν ασπάζονται, και δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστούν την Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

Οι «ανθρωπιστές» ταυτίζωνται με διεθνιστικές αντιλήψεις σαν αυτές που εκφράζουν αρκετοί χριστιανοί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, "Αν βαπτίσουμε τους μετανάστες και τους κάνουμε ορθοδόξους, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την Ελλάδα".
Αν υπάρχει κάτι που μας ξεχωρίζει τελείως από τους μονοθεϊστές είναι ο σεβασμός μας στην διαφορετικότητα(πολιτισμική, εθνολογική, γλωσσική κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτή η διαμάχη "Αρχαιοθρήσκων" και Χριστιανών μόνο ζημιά προκαλεί.

Το μόνο που έχει σημασία είναι η Συνέχεια και η Επιβίωση της Φυλής.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό ;;

Υπάρχουν Χριστιανοί διεθνιστές αλλά και Χριστιανοί Εθνικιστές.

Υπάρχουν Αρχαιόθρησκοι διεθνιστές και Αρχαιόθρησκοι Εθνικιστές.

Εγώ γνωρίζω αρκετούς "Αρχαιοθρήσκους" που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ...

Όλα τα φρούτα έχει ο μπαξές...

Οι Χριστιανοί Εθνικιστές ( οι λεγόμενοι Ελληνορθόδοξοι ) και οι Αρχαιόθρησκοι Εθνικιστές οφείλουν να τα βρουν και να συμμαχήσουν για την σωτηρία του Έθνους.

Προσωπικώς δηλώνω ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και εχθρός του διεθνισμού.