ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/8/16

Πολύ περισσότερο κοστίζει στον επαγγελματία να κόβει αποδείξεις παρά να μη κόβει και να του κλείσουν το μαγαζί για 48 ώρες. Είστε εντελώς ηλίθιοι κύριοι της κυβέρνησης.

Αυστηροί λέει έλεγχοι του ΣΔΟΕ για μη έκδοση αποδείξεων και βαριές ποινές! Ποιες είναι αυτές; Να σφραγίζεται η επιχείρηση που δεν εκδίδει αποδείξεις για.... 48 ώρες... Δηλαδή αερίζουν τα παπάρια των φοροφυγάδων έτσι... Πολύ περισσότερο κοστίζει στον επαγγελματία να κόβει αποδείξεις παρά να μη κόβει και να του κλείσουν το μαγαζί για 48 ώρες. Είστε εντελώς ηλίθιοι κύριοι της κυβέρνησης. Σφραγίστε το μαγαζί για 3 μήνες εάν δεν κόβει αποδείξεις και εάν το ξανακάνει να σφραγίζεται οριστικά με άμεση αφαίρεση της άδειας λειτουργίας και πρόστιμο τουλάχιστον 500.000 ευρώ. Αυτό θα το σκεφτούν στα σοβαρά οι επιχειρηματίες. Οι 48 ώρες δεν αποτελούν κίνητρο εκφοβισμού παρά μόνο αστεϊσμού. Με τέτοια αισχρή και παγκοσμίως μοναδική φορολόγηση στην Ελλάδα όποιος κόβει αποδείξεις απλά αυτοκτονεί μιας και θα κρατήσει το μαγαζί του ανοικτό το πολύ μέχρι τρεις μήνες. Μη περιμένετε λοιπόν να βγάλετε ούτε σεντς έτσι. Απαλλαγείτε πρώτα από τη μαλακία που σας δέρνει και μετά το ξανασυζητάμε.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

το ότι υπάρχει οικονομία αυτήν την στιγμή και οι άνεργοι είναι μόνο 1.500.000 οφείλεται στο ότι κάποιοι μπορούν να μην κόβουν απόδειξη και άρα να κρατήσουν ανοιχτό το μαγαζί. ωστόσο δεν ξέρω σε τί μαγαζιά κάνουν τους ελέγχους, υπάρχουν μεγάλες επιχειρήσεις και νυχτερινά κέντρα που κάνουν τρελλές μπαζες και δεν κόβουν ουτε μία απόδειξη. οι έλεγχοι σε ψιλκατζήδικα και συνοικιακά μικρομαγαζάκια που παλεύουν να επιβιώσουν δεν οφελούν κανέναν. στον Θανάση και τον Μπαϊρακτάρη έχει πάει κανείς;

αγέρας είπε...

Σε είχα για ποιό έξυπνο αλλά μάλλον δεν σε κόβει και πολύ.
Άλλο πράγμα είναι η φοροδιαφυγή και άλλο η αδυναμία να πληρώσει κάποιος τους φόρους.
Άλλο πράγμα είναι το δεν πληρώνω φόρους σε ένα έννομο και ανταποδοτικό στον πολίτη κράτος, γιατί είμαι μάγκας και πολύ "έξυπνος", και άλλο δεν πληρώνω φόρους γιατί δεν είμαι βλάκας και βλέπω ότι με αυτά τα λεφτά βολεύονται μόνο πολιτικά κοπρόσκυλα.
Την καραμέλα (την οποία γλύφεις και εσύ) της απόδειξης την δίνουν στον λαό για να τον πάνε περίπατο στη πιστωτική/χρεωστική κάρτα, δηλαδή στο λογιστικό χρήμα με όλα τα καλούδια που θα το συνοδεύουν.
Ας πούμε ότι αγοράζει κάποιος μία μοτοσυκλέτα 1200cc που κάνει 21000€. Το φπα και οι δασμοί (ακόμη και αν προέρχεται από ευρωπαϊκή χώρα) θα είναι περίπου 6500€. Αυτά τα λεφτά θα τα πάρει αέρα το κράτος. Από τα υπόλοιπα 14500€ περίπου τα 7500€ είναι το κέρδος όλων των εμπλεκομένων, από την κατασκευάστρια εταιρία, μεταφορείς, αντιπρόσωπο Ελλάδος, μέχρι και τον τοπικό dealer.Το εύλογο ερώτημα είναι πως μπορούν όλοι οι υπόλοιποι να βγάζουν χρήμα και το κράτος με τόσα αέρα λεφτά που παίρνει να είναι μέσα;
Το πρόβλημα δεν είναι η φοροδιαφυγή (με την έννοια του δεν κόβει αποδείξεις ο μανάβης και ο σουβλατζής) αλλά η φοροκλοπή που κάνουν κατά κόρον πολιτικά πρόσωπα και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Ανώνυμος είπε...

εδω αν μου επιτρεπεται ενα φοβερο αρθρο για τον καρκινο της αριστερας. ξυπνανε ολο και περισσοτεροι....
Η Αριστερά ως… κοινωνική Νόσος!

http://www.ksipnistere.com/2016/08/blog-post_312.html

Ανώνυμος είπε...

η αριστερά είναι το αποτέλεσμα τελείως εκφυλισμένων κοινωνιών, τα συνθήματα περί "ισότητος και αναδιανομής πλούτου" χαρακτηρίζουν κοινωνίες που έχουν χάσει κάθε ελπίδα αξιοκρατίας οπότε "για να μην τσακωνόμαστε είμαστε όλοι ίσοι".

από την άλλη να μην ξεχνάμε ότι ο αρχέγονος μαρξισμός ήταν κατά της μετανάστευσης και των ξένων εργατών που ρίχνουν τα μεροκάματα και γι'αυτό είχε γίνει η πρώτη κομμουνιστική διεθνής επειδή φέρνανε οι καπιτάλες στην Αγγλία φτηνούς Γάλλους εργάτες.

μετά η αριστερά επαναπροσδιορίστηκε από τον Σόρος και πήρε την ξεκάθαρη πολτοποιητική της μορφή της παγκοσμιοποίησης.

η αριστερά αφορά ανθρώπους που λειτουργούν τελείως ενστικτωδώς, στο επίπεδο του ζώου σχεδόν, και τους τάζει μάσα όταν αριστεροποιηθεί όλος ο πλανήτης, σε αυτήν την περίπτωση η ΤΖΙΧΑΝΤ είναι μια πολύ σοβαρή απάντηση. το ισλάμ δεν δέχεται την ύπαρξει εθνών μεν αλλά μόνο το έθνος των πιστών ωστόσο αποκαθιστά πολλές παραδοσιακές αξίες, είναι εναντίον των πούστηδων και επαναφέρει την γυναίκα στην φυσική της θέση που είναι να φροντίζει για την οικογένεια.

το κενό θα συμπληρωθεί από τον δυνατότερο, αν οι Δυτικοί δεν καταφέρουν να δημιουργήσουν έναν νέο πολιτισμό και δεν καταφέρουν να σηκώσουν όπλα τότε το ισλάμ θα αναλάβει στα σίγουρα, σκεφτείτε τον Χριστιανισμό χωρίς μάρτυρες, δεν θα ήταν καν καταγεγραμμένος ως ιστορικό κίνημα.