ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/7/16

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, έγχρωμες είναι μόνο οι τηλεοράσεις...

Όταν ήμουν μικρός, η μαμά μου, μου έλεγε... "Χριστάκη, φάε όλο το φαΐ σου, γιατί αλλιώς θα σε φάει ο αράπης"!!!! Δεν μου έλεγε "Χριστάκη φάε όλο το φαΐ σου για να μη σε φάει η Τελεφούγκεν Κολορίματζ...."

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αυτή είναι μια μαλακία που την λένε οι Αμερικάνοι, τους λένε έγχρωμους, και μετά βγήκε εκείνο το αστείο που λέει ο μαύρος στον άσπρο ότι αλλάζει πολλά χρώματα ενώ εκείνος είναι πάντα μαύρος και τον λένε έγχρωμο. μετά πάνε και μεταφράζουν στα Ελληνικά το αστείο το οποίο δεν είναι αστείο διότι οι Ελληνες τους λένε μαύρους ή αράπηδες και όχι έγχρωμους. πάντως είναι τραγικό το φοβούνται να τους αποκαλέσουν με το χρώμα που όντως έχουν. μαύροι είναι μαύρους τους λέμε, δηλαδή το έγχρωμος είναι πιο κυριλέ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι τιποτα. Αλλη μια σουπερ μαλακια της παγκοσμιοποιησης και της λεγομενης πολιτικης ορθοτητας, που μονο αν εισαι μαλακας τη χαφτεις.