ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/7/16

Τους τον φόρεσαν πάλι οι τζιχαντιστές στους Γάλλους αλλά αυτοί ακόμα κοιμούνται όρθιοι.. Πραγματικά δεν τους λυπάμαι καθόλου. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι...

Τους τον φόρεσαν πάλι στους Γάλλους οι τζιχαντιστές και εκείνοι άρχισαν πάλι τα Je Suis... τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς οι νεοέλληνες οι πιο ηλίθιοι στο Σύμπαν... Μυαλό δεν βάζουν, ούτε ξυπνάνε γενικώς στην Ευρώπη. Αντί από την πρώτη στιγμή να αρχίσουν να διώχνουν με τις κλωτσιές όλους τους μουσουλμάνους από όλες τις χώρες της Ευρώπης και να πάνε όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μαζί να ισοπεδώσουν τον ISIS.... συνεχίζουν τις παπαριές με τα Je Suis... Αλλά τι να ισοπεδώσουν όταν οι ίδιοι δημιούργησαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν τον ISIS; Καλά να πάθουν τώρα. Πραγματικά δεν τους λυπάμαι.  Όπως στρώνεις, κοιμάσαι... Εμείς τα λέγαμε πάντα αλλά εμείς είμαστε βλέπετε οι κακοί νεοναζί ακροδεξιοί φασίστες και ρατσιστές... Συνεχίστε κορόιδα έτσι και θα δείτε και θα δούμε όλοι μας πόσο σύντομα ολόκληρη η Ευρώπη θα ισοπεδωθεί από τους ισλαμοπίθηκους...

2 σχόλια :

eucharist tassilli είπε...

ιματζινε σε χιλοπαρακαλω....... το ΚΑΘΑΡΜΑ ο γεωργιαδης...ανεβασε ενα τουιτ.... για το χτυπημα αυτο.... αν ΠΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ...ΓΡΑΦΕΙ.... "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" αοριστα κ γενικα!! το καθικι δε ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ!! ποια...τρομοκρατια!!!!!! ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ Κ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!!! μετα το χτυπημα.. καταλαβινεις... Πηγαινε κ κραξε το σιωνιστικο καθαρμα!!! πηγαινε ρε γαμωτο. σε παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

εγώ λυπάμαι τα μεμονωμένα πρόσωπα που σκοτώθηκαν και μπορεί να ήσαν και εθνικιστές. την Γαλλία και όλους τους μαλάκες που ψηφίζουν ισλαμικό τόξο στην Γαλλία δεν τους λυπάμαι καθόλου.