ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/7/16

Tελικά βρέθηκε ο τρόπος να σηκωθούν οι αδιάφοροι μαλάκες από τους καναπέδες και να βγουν στους δρόμους, όχι όμως για επανάσταση αλλά για να βρουν Πόκεμονς!!!!

Τελικά βρέθηκε ο τρόπος να σηκωθούν οι αδιάφοροι μαλάκες από τους καναπέδες και να βγουν στους δρόμους, όχι όμως για επανάσταση αλλά για να βρουν Πόκεμον!!!! Η καημένη νεολαία μας δουλειά δεν βρίσκει αλλά Pokémon βρίσκει...
Όλοι αυτοί οι μαλάκες στην πλατεία Συντάγματος και άλλοι πολλοί περισσότεροι παντού σε όλο τον πλανήτη, βγήκαν στους δρόμους για να βρουν Πόκεμον!!!!!!!!!!!! Νομίζω πια πως λόγω ανυπέρβλητης και μη αναστρέψιμης ηλιθιότητας, η ανθρωπότητα οδεύει στον αφανισμό με ταχείς ρυθμούς... Και άλλοι μαλάκες, ακόμα περιμένουν να εκπληρωθούν οι προφητείες και να πάρουμε πίσω την Μπόλιν!!! Ναι θα την πάρουμε με ένα σμάρτφον στο χέρι και κυνηγώντας Πόκεμον.....

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

...Μπορεί κάποιος να μου πει τι σκατά είναι αυτό το ΠΟΚΕΜΟΝ ρε παιδιά ??

woodiiis είπε...

νατα τα ζομπι που περιμεναμε ...

Ανώνυμος είπε...

βασικά το μέσο κόστος των κινητών που έχει ο κόσμος και ειδικά η νεολαία δεν συμβαδίζει με τους μισθούς, την ανεργία και την κρίση. οι μισοί έχουν άι-φόουν και οι άλλοι μισοί κάτι άλλα ακριβά πράγματα.