ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/7/16

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Δεν κατάλαβα ρε μάγκες... Τους τούρκους στρατιωτικούς που κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στην χώρα και ζήτησαν και άσυλο, τους μπαγλάρωσαν με τη μία, τους φόρεσαν χειροπέδες και τους έστειλαν αμέσως στο δικαστήριο. Τους λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες ή τουρίστες ή επενδυτές όπως θέλετε πείτε τους που επίσης μπούκαραν παράνομα στην χώρα και ζήτησαν επίσης άσυλο, γιατί δεν τους φόρεσαν χειροπέδες και δεν τους έστειλαν αμέσως στα δικαστήρια; Η κατηγορία και για τους τούρκους στρατιωτικούς και τους λαθραίους μπουκαδόρους, είναι παράνομη είσοδος στη χώρα, ΔΕΝ κατηγορούνται για κάτι άλλο. Όοοοοολοι οι άλλοι λαθραίοι που μπουκάρουν στη χώρα γιατί δεν φοράνε χειροπέδες, αλλά αφήνονται ελεύθεροι; Επειδή ζητάνε άσυλο; Και οι τούρκοι στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο...  Όοοοοολοι οι άλλοι λαθραίοι που μπουκάρουν στη χώρα γιατί δεν γίνεται συζήτηση για απέλαση στις χώρες τους; Και γιατί όταν ο Ερντογάν απαιτεί να του επιστρέψουμε τους στρατιωτικούς, ο Τσίπρας δεν του απαντάει πως θα το πράξει αυτό μόλις δεχτούν και οι Τούρκοι να πάρουν πίσω στην Τουρκία και όλους τους λαθραίους που μας έχουν στείλει και συνεχίζουν να μας στέλνουν; Ε μαλάκες συριζαίοι και μαζορέτες των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, για απαντήστε σε αυτή την πολύ απλή ερώτηση εάν φοράτε παντελόνια και όχι ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

μπορούμε να τους πούμε ότι θα στείλουμε πίσω τους 8 είτε μαζί με τα κατοχικά στρατεύματα της Κύπρου είτε μαζί με 2.000.000 λαθρομετανάστες της επιλογής μας που διαμένουν στο Γραικυλιστάν

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να δώσουμε τους 8 στον Ερντογάν.

Ανθρωπιστικώς είναι λάθος, διότι ξέρουμε ότι θα υποστούν φρικτά βασανιστήρια και πιθανότατα θα εκτελεστούν.

( Εδώ που τα λέμε, αυτοί οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί είναι οι μοναδικοί ΝΟΜΙΜΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πρόσφυγες που μπήκαν στην Ελλάδα, διότι ΟΝΤΩΣ κινδυνεύει η ζωή τους και διότι ζήτησαν κανονικώς ΑΔΕΙΑ για να εισέλθουν στην χώρα μας - σε αντίθεση με τα εκατομμύρια λαθροορκ που μπήκαν και μπαίνουν παρανόμως χωρίς να συλλαμβάνονται ) !!

Πολιτικώς είναι λάθος, διότι δεν πρέπει να ενισχύσουμε το γόητρο του "Σουλτάνου" και να δείξουμε ότι υποχωρούμε στον τσαμπουκά του.

Εάν κρατήσουμε αυτούς τους 8 αξιωματικούς και τους φερθούμε ανθρώπινα, θα ενθαρρύνουμε κι άλλους Τούρκους στρατιωτικούς να αυτομολήσουν στην Ελλάδα για να γλιτώσουν.

Το ρήγμα στον τουρκικό στρατό θα βαθύνει κι εμείς θα έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε περίπτωση σύγκρουσης...φαντάζεστε πόσες πληροφορίες θα μας έδιναν οικειοθελώς ???