ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/6/16

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΈΝΟΙ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ; ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ...

Ο Συριακός στρατός προχωράει ακάθεκτος για να απελευθερώσει την πρωτεύουσα των Ισλαμοπιθήκων Ράκκα και αφήνει παντού πίσω του ψόφια ισλαμοπιθήκια. Πολύ ωραίο το θέαμα αλλά σε λίγο όταν ο Συριακός στρατός ανακαταλάβει την Ράκκα, θα μας έρχονται αυτά τα ισλαμοπιθήκια στην Ελλάδα ως κατατρεγμένοι πρόσφυγες και οι συριζαίοι θα τους υποδέχονται και αυτούς με ανοικτές αγκάλες στοργή και προδέρμ... Προσέξτε καλά μαλάκες μου, αυτό δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση. Αν είναι δυνατόν να φερθούμε με ανθρωπιστικές αρχές και αξίες και στα ισλαμοπιθήκια του Ίσις. Επί τόπου πνίξιμο μαζί με τους αλληλέγγυους τους. Άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν και μη πει κανείς πως πρόκειται για ανθρώπους και θα πρέπει να τους φερθούμε ανθρώπινα και λοιπές μαλακίες.. Αρκετά πια.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

εμεις οι ελληνες οχι
οι αναρχοκομουνιστες προδοτες ναι
αρα δεν ειμαστε εμεις
ειμαστε εμεις και αυτοι....

Ανώνυμος είπε...

wtr

Στο χέρι του Ερντογαν είναι αν θα γεμίσουμε με λαθρομετανάστες τα σύνορα παραμένουν ανοιχτα η οικονομία έχει καταρρεύσει και όσο ο Τούρκος τα παίρνει από τους «ετέρους» θα έχουμε σχετική ησυχία..