ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/6/16

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΠΑΞ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ... ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΓΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΤΡΑΒΆ.... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!


Ρε μαλάκες, τώρα ξυπνήσατε εσείς; Μαλάκες ε Μαλάκες. Καλά σας έλεγε μαλάκες ο Στέφανος Χίος και παρεξηγηθήκατε κιόλας! Τώρα καταλάβατε πόσο μαλάκες είστε; Ναι γιαυτό και τώρα σκούζετε αλλά είναι πλέον αργά. Όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά, εσείς το παίζατε ανθρωπιστές για να κονομάνε οι ΜΚΟ και οι Τουρκαλάδες. Ποιες κότες θα σας αρπάξουν; Μόνο κότες; Τώρα θα σας ανέβουν και στο κρεβάτι και θα σας γαμήσουν και τις γυναίκες σας όπως έλεγε ο Χίος και εσείς θα κοιτάτε χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα γιατί τα ήθελε ο κώλος σας. Τι ήταν δηλαδή ο Χίος και εμείς που φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή κατά της λαθροεισβολής; Ήμασταν προφήτες; Όχι, απλά ήμασταν από αυτούς που δεχτήκαμε το μυαλό όταν το μοίραζε ο Θεός. Τώρα ξέρετε μαλάκες μου τι σας απομένει; Μόνο ένα σας απομένει. Σκυφτοί να πέσετε να εκλιπαρείτε τη Χρυσή Αυγή να σας σώσει γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί και το ξέρετε καλά. Αλλά σιγά που θα κάτσει και η ΧΑ να ασχοληθεί με μαλάκες. Και αυτοί τα φώναζαν αλλά ήταν βλέπετε νεοναζί και ρατσιστές. Καθίστε τώρα μαλάκες μου να σας πηδήξουν οι λάθρο και το μόνο που σας απέμεινε είναι να κάτσετε χαλαρά και να το απολαύσετε. Αυτό σας αξίζει γιατί οι μαλακίες πάντα πληρώνονται στο τέλος...

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο επιτελους καποιοι ανθρωποι να καταλαβουν τα αυτονοητα;

Ανώνυμος είπε...

Οι λέσβιοι δεν είναι μαλάκες...Μπολσεβίκοι ανθέλληνες είναι !
Θα μου 'πεις βέβαια ότι...επειδή είναι μαλάκες γι'αυτό και είναι μπολσεβίκοι !
...και θα έχεις δίκιο !

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος ο αναρμόδιος ακομη και μετα τα μπινελίκια συνεχίζει να υποστηρίζει το λαθροστρατο που μας κουβάλησαν για τις κλεψιές τους...ο άνθρωπος είναι ανεκδιγητος φταίνε αυτή πού δεν τον διωχνουν με τριαντάφυλλα στο ποπο του να χοροπηδάει!