ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/6/16

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ....

Μαζεύουν λέει υπογραφές οι Λονδρέζοι για να ανεξαρτητοποιηθεί το Λονδίνο και να παραμείνει στην ΕΕ!!!! Πρώτα πρώτα πως γίνεται να ανεξαρτητοποιείσαι από την Πατρίδα σου αλλά ταυτόχρονα να θέλεις να είσαι εξαρτώμενος στην ΕΕ, αυτό μάλλον μόνο ψυχίατρος μπορεί να το εξηγήσει και δεύτερον για ποιους Λονδρέζους μιλάμε; Οι μη βρετανικής καταγωγής κάτοικοι του Λονδίνου είναι πολύ περισσότεροι από τους εξ αίματος καταγωγής Βρετανούς γιαυτό και έβγαλαν και Ινδό Δήμαρχο.. Οι δε Βορειοϊρλανδοί θέλουν δημοψήφισμα για να ενωθούν με την Ιρλανδία, οι Σκοτσέζοι και οι Ουαλοί θέλουν επίσης δημοψήφισμα για να ανεξαρτητοποιηθούν και να μείνουν στην ΕΕ... Βλέπω πως πάει για φούντο η Βρετανία αλλά ας πρόσεχαν. Αυτό το τέλος και φούντο θα έχουν όσες χώρες κατακλύστηκαν από όλες τις φυλές του πλανήτη και μπέρδεψαν τα μπούτια τους μεταξύ τους... Ακούει το Ελλαδιστάν;

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Από το 1656 που το κάθαρμα Cromwell επέτρεψε στα εβραϊκά σκουλήκια να επιστρέψουν στην Βρεττανια (αυτοί τον χρηματοδότησαν άλλωστε) ή χώρα έχει γίνει κτήμα τους.Τα παγκόσμια παράσιτα και τα υστερικά ανώμαλα τσιράκια τους οι αριστεροί,δεν δέχονται το αποτέλεσμα και μάζεψαν τάχα 1500000 υπογραφές.Γιατι οι κουραμπιέδες δεξιοί Βρεττανοι δεν τους σπανε τα διεστραμμένα τους κρανία μπας και στανιαρουν κομματάκι;Ως πότε θα δέχονται την αριστερή παρα φύση σαπιλα στον εγκέφαλο;Πόσο ακόμα θέλουν οι νορμαλ Βρετανοί να κατακλύζονται από μπαμπουίνους από τις Αφροασιατικες χωματερές;

Ανώνυμος είπε...

Η Βρεττανική οικονομία αγοράστηκε από τους Ρότσιλντ όταν έχασε ο Ναπολέοντας με τον εξής τρόπο, οι Ρότσιλντ είχαν έναν οίκο αξιολογήσεων σαν τους σημερινούς, οπότε πριν φτάσουν τα νέα ότι ηττήθηκε ο Ναπολέων αυτοί διαδώσανε ότι κέρδισε, πέσανε όλες οι αξίες στο μηδέν και όταν φτάσανε τα πραγματικά νέα οι Ρότσιλντ κατείχαν όλη την οικονομία. Μετά περάσανε απέναντι στην Αμερική όπου μετά από 3 αλλαγές προέδρων και 3 αιματηρές "επαναστάσεις" κατέλαβαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα η οποία έγινε ιδιωτική και δανείζει λεφτά στο Αμερικανικό κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκδόσει νόμισμα. Αυτό πήγε να αλλάξει ο Κέννεντυ με ένα νόμο και τον δολοφονήσανε και ο επόμενος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αποσύρει τον νόμο του Κέννεντυ που επέστρεφε το εκδοτικό προνόμιο χρήματος στο Αμερικανικό κράτος και χάλαγε την μπίζνα τών Ρότσιλντ.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστά φυσικά και αυτά,αλλα μάλλον τον γυναικα Τζων τον φαγανε γιατί δεν ήθελε να απόκτηση πυρηνικά το παράνομο κράτος του Ισραηλ,κατι το οποίο βέβαια επετεύχθη με τον Julius και Ethel Rosenberg που μετά κάνανε φρυγανιά στην ηλεκτρική καρέκλα.Πολυ αργά όμως!

Ανώνυμος είπε...

καλά σίγουρα ήταν πολύ οι λόγοι που φάγανε τον Κέννεντυ, ήταν στον κόσμο του πάντως, πήγαινε να κοντραριστεί με την Παγκόσμια Κυβέρνηση και κυκλοφορούσε με καμπριολέ σε ανοιχτούς χώρους μέρα-μεσημέρι.