ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/6/16

51,9% ΕΒΓΑΛΕ BREXIT Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΑΙΩΝ

Μέσα σε ένα τόσο αισχρό προβοκατόρικο, καταστροφολογικό, μοιρολατρικό και τρομολαγνικό κλίμα, οι Βρετανοί υπέδειξαν θάρρος, αποφασιστικότητα και ηρωισμό, δείχνοντας το δρόμο σε όλους τους άλλους υποτακτικούς κοπρίτες στο 4'Ράιχ, με πρώτους τους Νεοέλληνες, τον πιο ηλίθιο λαό του Σύμπαντος ο οποίος τρέμει να δει και να αντιμετωπίσει ακόμη και τον ίσκιο του.. Άντε σιγά σιγά τώρα και με τη σειρά ο καθένας να πάρει το δρόμο του μήπως και σωθεί κάνας λαός από το τερατούργημα της ΕΕ έτσι όπως το κατάντησαν. Αν εξαιρέσουμε τους Νεοέλληνες που είναι τελειωμένο χαρτί εντελώς καμένο λόγω της μεταπολίτευσης που του αφαίρεσε μέχρι και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο, οι λαοί δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν τι κάνουν. Την Ευρώπη την θέλουμε, αλλά ποια Ευρώπη; Αυτή που έφτιαξαν; Την Ευρώπη των πλουσίων του Βορρά και των σκλάβων του Νότου; Την Ευρώπη του όποιος γουστάρει από οπουδήποτε μπουκάρει με το έτσι θέλω; Την Ευρώπη της σκοταδιστικής μεσαιωνικής ισλαμοποίησης; Όχι αυτή την Ευρώπη δεν την θέλουμε γιατί αυτή δεν μπορεί να είναι Ευρώπη. Είδατε πουθενά αλληλεγγύη 6 χρόνια σκληρών μνημονίων στην Ελλάδα που έχει αιματοκυλήσει από τις χιλιάδες αυτοκτονίες; Που είναι οι αρχές και αξίες της Ευρώπης του Διαφωτισμού; Αποτελούν αρχές και αξίες το να εξαφανίσουν από προσώπου γης έναν λαό σαν τους Έλληνες; Για ποιο λόγο; Για να κάνουν τσάμπα διακοπές οι Γερμανοί στην Ελλάδα και να φάνε τα σπίτια των ιθαγενών επειδή ήταν ένας λαός πρόσχαρος που αγαπούσε τη ζωή; Ρε ουστ! Η Ευρώπη πρέπει να είναι η Ευρώπη των κυρίαρχων και ανεξάρτητων ευρωπαϊκών Εθνών που θα αποφασίζουν ο καθένας για το λαό του και όχι οι άλλοι για σένα χωρίς να σε ρωτήσουν κιόλας. Ποιος είπε πως τα κυρίαρχα και ανεξάρτητα Έθνη δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να ζήσουν όμορφα και αρμονικά; Πρέπει να τα τζιχαντοποιήσουμε για να ζουν όμορφα και αρμονικά που έτσι και αλλιώς έχει αποδειχθεί πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί ποτέ; Βασικά ήταν θέμα χρόνου να φύγει ο πρώτος για να ψοφήσει επιτέλους το τέρας. Συγχαρητήρια στους Βρετανούς.

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω ότι θα έχουμε δέυτερο επισόδιο(μετά το δικό μας δημοψήφισμα) μετατροπής τού Βrexit σε Bremain. "Η διαδικασία θα πάρει χρόνο" λένε όλοι, μεσα σε αυτό το διαστημα θα πηδάνε τους Αγγλους με οικονομικό πόλεμο και φόρους και μετά μπορεί να ρίξουν δεύτερο δημοψήφισμα. Εναλλακτικά μπορούν απλά να σιωπήσουν όλοι, σε έναν χρόνο θα έχει ξεχαστεί το θέμα και θα λένε ότι "εργάζονται πάνω στο ζήτημα". Κανονικά έπρεπε ήδη να είχαν απόχωρήσει από την Ευρωβουλή οι βουλευτές της Αγγλίας.

το δεύτερο αστείο είναι Σκοτσέζοι, το παίζανε εθνίκια και τελικά και στα 2 δημοψηφίσματα ψηφίσανε Νέα Τάξη Πραγμάτων, πρώτα αρνηθήκανε την ανεξρτησία τους και μετά θέλανε να μείνουνε στην ΕΕ, πρέπει να τους ανεξαρτητοποιήσουν οι Αγγλοι με την προϋπόθεση ότι θα μείνουν μόνοι τους στην ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις:''δείχνοντας το δρόμο σε όλους τους άλλους υποτακτικούς κοπρίτες στο 4'Ράιχ''.
Διόρθωση: Σιωνιστικό Ράιχ, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το τρίτο χιτλερικό αντισιωνιστικό Ράιχ αλλά αντιθέτως πολεμήθηκε από αυτό !

-=IMAGINOS=- είπε...

24 Ιουνίου 2016 - 3:28 μ.μ Δηλαδή εσένα τώρα σου θίξαμε τον Χίτλερ; Χέστηκα εγώ εάν τα ράιχ είναι χιτλερικά ή σιωνιστικά. Να πα να γαμηθούνε όλοι, και τα ράιχ και οι γερμανοί και οι μασόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εντάξει...σοραίος και σαφής ιδεολόγος !

-=IMAGINOS=- είπε...

Μα θέλεις και διάλογο όταν μου λες πως το 4ο Ράιχ δεν είναι χιτλερικό αλλά σιωνιστικό; Αυτό βρήκες να πεις σε όλα τα άλλα; Στα παπάρια μου εμένα τι είναι το Ράιχ και εάν είναι χιτλερικό ή σιωνιστικό. Να πα να γαμηθούν και οι γερμανοί με τα Ράιχ τους και οι σιωνιστές.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα διάλογο δεν θέλω, με κανένα.
Απλώς έχετε μπερδέψει τα μύδια με τα...αμύγδαλα.
Σκοπίμως τα μπερδεύετε ή...λόγω άγνοιας, το πιθανότερο.
Το ίστολόγιό σου το διαβάζω από ετών.
Αυτά που πιστεύω είναι ξεκάθαρα και δεν είναι συνέπεια συγκεκριμένης ψυχολογικής καταστάσεως !
Χίτλερ,μίτλερ,σκατίτλερ άστα να τα λένε άλλοι...
εσύ μεγάλο παιδί είσαι και μορφωμένο...δεν πρέπει να τα λες αυτά !
Μην βγάλεις το σχόλιό μου και μην μου απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, θα μας πουν κάποιοι ότι ο χιτλερ ήταν "καλό παιδί καταβάθος"... μιλάμε για θράσος! Μην τους ακους ιμάτζινε!