ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/6/16

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΕΥΡΩΜΠΟΥΡΔΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ..


3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

δεν νομίζω να βγει Brexit, δεν ξέρω και από νοθεία τί θα παίξει, αλλά και να βγει Brexit πέραν της τρομοκρατίας που θα επικρατήσει, στην πραγματικότητα δεν θα γίνει Brexit, κάποιος είχε πει ότι θα πάρει 7 χρόνια, δηλαδή για χρόνια δεν θα γίνεται τίποτε και στο τέλος θα ξεχαστεί αλλά ταυτόχρονα θα μπαίνουν φόροι και θα γίνονται "μεταρρυθμίσεις".

eucharist tassilli είπε...

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΙΜΑΤΖΙΝΕ!!!... Κ ΕΣΥ ΛΑΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΤΩΡΑ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ!!! ΧΑΧ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ....Α,ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ!! ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ! ΑΚΟΜΑ Κ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!! ΛΕΜΕ!!! ΟΥΣΤ!!! ποτε οι Ρωσσοι..ποτε ο Θεος..ποτε ο ΠΟΥΤΣΟς ΜΟΥ ΠΟΤΕ... ΠΟΤΕ... ΧΑΧΑΧ βγαλτα ρε καργιολι!!! κοτα!!! ΜΕ ΤΡΕΜΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι ιματζινε!!