ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/6/16

ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ!!!!

ΟΧΙ ΡΕ. Δε θέλω να μάθω τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό των ισλαμιστών. Γιατί αυτοί δε σέβονται τα δικά μου. Γιατί ο Αλλάχ τους είναι παιδόφιλος με τη βούλα και γουστάρει νεκρούς τους αλλόθρησκους. Γιατί το κοράνι είναι ίδιο για όλους, "μετριοπαθείς" και φανατισμένους και είναι ξεκάθαρο. Γιατί δε γουστάρω σε λίγα χρόνια να εφαρμοστεί η Σαρία στη χώρα μου και να κυκλοφορούν οι γυναίκες με μπούργκες. Γιατί, δεν πιστεύω στην ενσωμάτωση και δε γούσταρω πολυπολιτισμό. Δεν ρε φίλε, δεν! Δεν θέλουμε να μάθουμε ούτε τα ήθη και έθιμά τους , ούτε τον πολιτισμό τους, ούτε τη θρησκεία τους, ούτε να τους βλέπουμε θέλουμε γιατί απλά έτσι γουστάρουμε στον τόπο μας. Αυτοί μπούκαραν στον τόπο μας με το έτσι θέλω, όχι εμείς στο δικό τους. Ουστ, Ξουτ, Ράους.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Στα σχολεία ''κάνουν παιχνίδι'' χρόνια τα μπολσεβίκια Imagine.
Στα παιδάκια...εκεί...φτιάχνουν τους αυριανούς ''έλληνες'' γενίτσαρους !
Το φωνάζω χρόνια τώρα...μπολσεβίκια ελεεινά η πλειοψηφία των ''εκπαιδευτικών''!
Ασφαλώς και πιστεύω ότι είσαι γνώστης όλων αυτών Imagine...δεν γνωρίζω όμως αν έχεις παιδιά που πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο...για να έχεις το άγχος το δικό μου !!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όπως τα λες προηγούμενες,να λέμε όμως ότι ο μπολσεβικισμός είναι εβραϊκή επινόηση έτσι;