ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/5/16

Τον μπούλον και στην Eurovision με το καλημέρα... από τον πρώτο προκριματικό για πρώτη φορά στην ιστορία για τη χώρα μας.


Έστειλαν ένα γελοίο τράγουδο και μάλιστα Hip Hop στα ελληνικά (δεν υπάρχει πιο καταστροφική και γελοία επιλογή) που λέει αναφερόταν στο προσφυγικό δράμα.. Δεν περνάνε ούτε τα ελληνικά hip hop ούτε τα προσφυγικά δράματα εις τας Ευρώπας ρε μαλάκες, δεν το πήρατε χαμπάρι ακόμα; Δεν είναι μαλάκες σαν και μας όλοι οι άλλοι... Οι Νεοέλληνες ζούνε στον κομμουνιστικό μικρόκοσμό τους. Για πρώτη φορά εντελώς σούργελα γίναμε λόγω αριστεράς ουτοπίας.. Και με ποιο δικαίωμα ανέθεσε απευθείας η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσακνή σε αυτά τα σούργελα χωρίς κάποιο διαγωνισμό;; Τι ήταν; Συριζόπουλα; Προφανώς και ναι... Τίποτα... "αλληλέγγυοι" θα ήταν... Ε τον μπούλον λοιπόν. Με διαφορά μάλιστα το χειρότερο τραγούδι όλων των εποχών στην Eurovision και το έλεγα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα όχι κατόπιν εορτής όπως κάνουν πολλοί τώρα.. Δεν πίστευα στα μάτια και στα αυτιά μου όταν το πρωτοείδα και το πρωτοάκουσα... Εμένα να στέλνανε με το χειρότερο ερασιτεχνικό μου τραγούδι, κάτω από την τρίτη θέση δεν θα έπεφτα... Τον μπούλον λέμε..