ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/4/16

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΟΥΡΙ!

Μετά την Ανάσταση του Χριστού έρχεται η σταύρωση των Ελλήνων γιατί οι "εταίροι" μας έτσι γουστάρουν και θέλουν επιπλέον 3.6 δις αίμα με νέο τσεκούρι σε μισθούς και συντάξεις και περικοπές παντού μέχρι και στην υγεία και πλήρη κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που είχαν απομείνει! Την ίδια στιγμή ο Καμμένος πριν ένα μήνα είχε δηλώσει στην TV πως μόνο από το Γενάρη μέχρι το Δεκέμβρη του 2015, της περσινής χρονιάς δηλαδή, το λαθρομεταναστευτικό και οι λαθροπρόσφυγες, κόστισαν στον στρατό και μόνο στο στρατό 3 δις 300 εκατομμύρια ευρώ για τη σίτιση των λαθραίων, δημιουργία υποδομών και hot spots κλπ, χρήματα του προϋπολογισμού των Ενόπλων δυνάμεων που πληρώνουν φυσικά οι Έλληνες φορολογούμενοι και μιλάμε για 3 δις 300 εκατομμύρια ευρώ μόνο για το περασμένο 2015, φανταστείτε δηλαδή που θα έχει φτάσει το κόστος σήμερα και που πηγαίνει αυτό το κόστος αφού οι λαθραίοι συνεχίζουν να μπουκάρουν και να βρίσκονται στην Ελλάδα!! Και ο Τσίπρας αντί να τους στείλει όλους στο διάλο και λαθραίους και ευρωπαίους, ετοιμάζεται να σταυρώσει και να εξοντώσει οριστικά τον Ελληνικό λαό μετά την Ανάσταση μη τυχόν και τον πούνε ρατσιστή!!!!! ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΟΥΡΙ!