ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/3/16

Λοιπόν για να το τελειώνουμε το θέμα μα τις μαντίλες στις παρελάσεις..

Λοιπόν για να το τελειώνουμε το θέμα μα τις μαντίλες στις παρελάσεις.. Στην Ελλάδα θέλουμε τις γυναίκες, γυναίκες. Να τις βλέπουμε, να τις χαιρόμαστε και να τις θαυμάζουμε με τα φουστανάκια τους, τα τακουνάκια τους, τα μαλλάκια τους, τις πουδρίτσες τους, το προσωπάκι τους, τα χεράκια, τα ποδαράκια, τα κωλαράκια τους και τα όλα τους. Δεν θέλουμε ούτε μαντίλες ούτε μπούργκες. Ισλαμοζόμπις δεν θα κάνουμε τις γυναίκες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη επειδή η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι ηλιθιωδώς ανεκτικές.Όποιος αλλοδαπός ισλαμιστής δεν θέλει να προσαρμοστεί σε αυτά να μην επιλέγει να ζήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε κανέναν από αυτούς δεν του ζητήσαμε να ζήσει ανάμεσά μας με το ζόρι. Όπως φασιστικά μπουκάρουν χωρίς να μας ρωτήσουν, έτσι φασιστικά και θα προσαρμοστούν στις δικές μας αρχές και αξίες εάν θέλουν να ζήσουν ανάμεσα μας, ειδάλλως στο Διάλα να ησυχάσουμε όλοι, και εμείς και αυτοί.. Κατανοητόν;

ΥΓ. Φυσικά δεν θέλουμε να φτάσουμε και στο άλλο άκρο με κάτι ξέκωλα που βλέπουμε να παρελαύνουν... Αυτά θα τα στείλουμε στα μπουρδέλα κατευθείαν να πέσει και ο δείκτης ανεργίας.