ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/3/16

ΕΥΡΩΠΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΌ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.


Μυαλό δεν βάζουν οι Ευρωπαίοι με τίποτα. Επιθέσεις στο Μετρό του Λονδίνου, στους σιδηροδρόμους της Μαδρίτης, στο Παρίσι πρόσφατα δύο φορές και τώρα Βρυξέλλες και μυαλό κουκούτσι... Νομίζουν ακόμα πως μπορούν να συζητήσουν ή να αντιμετωπίσουν τον μεσαίωνα των τζιχαντιστών ισλαμοπιθήκων με τις Αρχές και Αξίες της Ευρώπης του Διαφωτισμού...!!! Για τόσο μαλάκες μιλάμε. Και τι ακούω στα τσοντοκάναλα πάλι; Κάτι αξύριστους μαρξιστές να λένε πως φοβούνται πως όλα αυτά θα οδηγήσουν στη στροφή της Ευρώπης προς την Ακροδεξιά Αυτό τους τρώει. Η Ακροδεξιά. Αυτό είναι το πρόβλημα γιαυτούς και όχι ότι η Ευρώπη έχει γίνει παιδική χαρά των ισλαμοπιθήκων.... Και δεν πρέπει λέει να αλλάξει η Ευρώπη την στάση της στο προσφυγικό με αφορμή τις επιθέσεις αυτές των ισλαποπιθήκων. Ακόμα τους πρόσφυγες σκέφτονται οι μαλάκες αυτοί ενώ τα μπατζάκια τους έχουν αρπάξει φωτιά...  

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού, διεθνισμού και παγκοσμιοποίησης. Τα φωνάζω δεκαετίες. Πολλές φυλές και θρησκείες, δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά ούτε καν στοιχειωδώς ειρηνικά. Πάνω σε αναμμένο φιτίλι ζούνε πάντα αυτές οι κοινωνίες και κράτη. . ΑΥΤΗ η Ευρώπη πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα γιατί απλά δεν είναι Ευρώπη αλλά διεθνιστικό μπουρδέλο. Όσο πιο γρήγορα διαλυθεί ΑΥΤΗ η Ευρώπη τόσο το καλύτερο για την ίδια την Ευρώπη και τους γηγενείς λαούς της. Εάν δεν διαλυθεί και συνεχίσει ως έχει, θα ξεπροβάλλει κάνας Χίτλερ πάλι για να αποκαταστήσει την κατάσταση και τότε όλος ο πλανήτης θα αιματοκυλήσει και πάλι. Ας το καταλάβουν λοιπόν στην Ευρώπη πως η επιστροφή και πάλι στα Εθνικά κράτη είναι μονόδρομος για να μην εμφανιστεί νέος Χίτλερ και μετά διερωτώνται πάλι οι ονειροπαρμένοι τι έγινε... Δεν θα τους φταίει όμως ο φασισμός ο ρατσισμός και ο ναζισμός αλλά το κεφάλι τους το κλούβιο.