ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/2/16

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΨΥΓΕΙΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ... ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΥΡΑΤΣΑ... ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...


Τα συνηθισμένα.. Πάλι έγινε της πουτάνας και σείστηκε το Σύμπαν ολόκληρο επειδή μία λαθρολάγνα ρουφιάνα κατέγραψε έναν σεκιουριτά στο τραίνο να ζητάει από έναν μαύρο να απομακρύνει από το τραίνο μία βαλίτσα που κουβαλούσε και ο μαύρος αντιδρούσε. Αποτέλεσμα της ξενολαγνικής ρουφιανιάς ήταν και πάλι να την πατήσει ο Έλληνας που έχασε την δουλειά του, επειδή απλώς έκανε τη δουλειά του, αλλά δυστυχώς του έτυχε... μαύρος.... Και είπαμε τους μαύρους δεν τους αγγίζει κανείς, ειδάλλως την έκατσε. Εάν ήταν Έλληνας ο μαύρος, καρφί δεν θα καιγόταν.. Λες και δεν ζητάνε από Έλληνες να απομακρύνουν βαλίτσες από το τραίνο... Βαλίτσες και άλλα ογκώδη αντικείμενα, απαγορεύονται στο Μετρό, στον ΗΣΑΠ και σε όλα τα ΜΜΜ. Και αυτό για λόγους ασφαλείας Άμα ήταν διαφορετικά, θα μπορούσαμε να κουβαλάμε με τον ΗΣΑΠ και ψυγεία, ντουλάπες, κουζίνες πλυντήρια κλπ  Στον ΗΣΑΠ και το Μετρό καθώς και σε όλα τα ΜΜΜ απαγορεύεται η μεταφορά παντός ογκώδους αντικειμένου είτε αυτό είναι βαλίτσα είτε είναι ποδήλατο είτε είναι ψυγείο. Ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του και την έχασε επειδή ακολούθησε πιστά τους κανόνες. Η πανάσχετη κυράτσα έλεγε απλά παπαριές. Δεν απαγορεύονται μόνο ποδήλατα. Γιαυτό υπάρχουν τα ταξί, για να μεταφέρεις και αποσκευές συν τοις άλλοις. Αλλά ο μαύρος προφανώς τα θέλει όλα τσάμπα και σιγά μην έκοψε και εισιτήριο που βέβαια μόνο ελεγκτής είχε αρμοδιότητα να ζητήσει. Ο σεκουριτάς είχε αρμοδιότητα να εμποδίσει την μαύρο να επιβιβαστεί με τη βαλίτσα στο τραίνο και μπορούσε να του ζητήσει να αποβιβαστεί όπως και έκανε.   Ας πάει σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ η ξενολάγνα ρουφιάνα να δούμε εάν επιτρέπουν εκεί ογκώδη αντικείμενα μέσα στα Μετρό. Άν έσκαγε καμιά βόμβα μέσα από τη βαλίτσα του μαύρου και η κυράτσα θα συναντούσε τη Νέμεση που της αξίζει..... Ποτέ δεν είναι αργά όμως..