ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/2/16

Καραγκιοζιλίκια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών όπως πάντα... Μετά τις γραβάτες, συνεχίζουμε την αντίσταση στο ασφαλιστικό με... καντάδες....

Δείτε sms που μου έστειλαν.... Μετά τις γραβάτες, τώρα με χορωδίες συνεχίζουμε την αντίσταση στο ασφαλιστικό έκτρωμα.... ταφόπλακά μας!!!! Αντί να πάρουμε τσεκούρια και καραμπίνες, θα συγκινήσουμε τα παπάρια του Τσίπρα και του Κατουρούγκαλου με οπερέτες και καντάδες... Για τόσο μαλάκες μιλάμε εκεί μέσα στον ΔΣΑ... Την ίδια ώρα οι "μπρούταλ" τσαμπουκάδες αγρότες, όπως πάντα θα πετύχουν αυτό που θέλουν γιατί ακριβώς είναι μπρούταλ τσαμπουκάδες. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί ποτέ να τα βάλει με τους μπρούταλς αλλά οι δικοί μας μαλάκες του ΔΣΑ, οι επιπέδου κουστουμάτοι, με γραβάτες και καντάδες συνεχίζουν την αντίσταση... Καμιά βδομάδα ακόμα αποχή, έτσι για να λένε πως έπεσαν μαχόμενοι, και θα τον φάμε πάλι όπως τον φάγαμε με τον ΦΠΑ κλπ κλπ... Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Ουστ μαλάκες.