ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/1/16

ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ..

Αποχή μέχρι την Παρασκευή και τρίωρος αποκλεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών! Καρμπόν γελοία κατάσταση όπως τότε με την επιβολή του ΦΠΑ... Αυτό θα πει αντίσταση στην ταφόπλακα που μας βάζει οσονούπω η αριστερή κυβέρνηση του χάους και της εξαθλίωσης! 

Με έναν τρίωρο αποκλεισμό του Πρωτοδικείου και με προσωρινές αποχούλες της πλάκας και της γραβάτας, το μόνο που θα κάνουμε θα είναι απλά να φυσήξουμε ένα ελαφρύ αεράκι στα παπάρια του Τσίπρα, εκεί ακριβώς που μας έχει γραμμένους και καλά μας κάνει γιατί είμαστε μαλάκες. ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. 

Η αντίσταση γίνεται με τσεκούρια και αποφασιστικότητα, όχι με τσιχλόφουσκες και γραβατούλες. Έτσι μας τον φόρεσε προσφάτως και τον ΦΠΑ η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ λες και πουλάμε σερβιέτες, αγγούρια και τσιμπιδάκια και πρέπει να πληρώνουμε και φόρο προστιθέμενης αξίας.. ενώ οι γιατροί το πάλεψαν και εξαιρέθηκαν. 

Εάν δεν αποκλειστούν τα δικαστήρια όλο το 24ωρο και καθημερινά και δεν συνεχιστεί η αποχή για αόριστο χρόνο μέχρι να αποσυρθεί η ταφόπλακα ή να πέσει η προδοτική αυτή κυβέρνηση, δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα καραγκιοζάκια του ΔΣ του ΔΣΑ που κάνετε πάντα πως αντιστέκεστε κιόλας. 

Ή θα σοβαρεύεστε λοιπόν για να δώσουμε την τελική και ανυποχώρητη μάχη ή να τα κλείσουμε από τώρα τα μαγαζάκια να πάμε στο χωριό ως βοσκοί για να βγούμε και την ησυχία μας στο κάτω κάτω.

Όπως μας φόρεσαν τον ΦΠΑ και τόσα άλλα τα τελευταία χρόνια, έτσι θα μας φορέσουν και αυτό το κουστουμάκι που θα είναι βαρύ σαν ταφόπλακα και αυτό ακριβώς θα είναι και το οριστικό τέλος. Αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε ακριβώς από τη ζωή σας. Δικηγόροι ή βοσκοί; Γραβάτες και φρουφρού με αρώματα για το Θεαθήναι ή αντίσταση μέχρι τέλους; Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν.