ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/1/16

ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ...

Πλήρη απροθυμία δείχνουν οι χώρες της ΕΕ να βοηθήσουν την Ελλάδα στη διαχείριση του προσφυγικού και διαμοιρασμού των προσφύγων με ποσόστωση, επικαλούμενες ιστορικούς, πολιτικούς, θρησκευτικούς, πολιτισμικούς λόγους κλπ. Η αλήθεια είναι βέβαια κάπως διαφορετική. Αφού υπάρχουν οι ηλίθιοι οι Έλληνες που έχουν αναλάβει από μόνοι τους να σώσουν όλους τους αναξιοπαθούντες του σύμπαντος, αυτοκτονώντας ως "φιλάνθρωπος" λαός, ποιος ο λόγος να χώσουν τη μύτη τους οι άλλες χώρες; Τι, να αυτοκτονήσουν και οι άλλες χώρες μαζί μας; Δεν είναι θέμα απροθυμίας, είναι θέμα σεβασμού προς τη χώρα μας που ανέλαβε αυτοκτονικά να λύσει μόνη της το προσφυγικό και μεταναστευτικό του πλανήτη. Τόσο μαλάκα δεν βρίσκεις εύκολα, γιατί να του χαλάσεις ή να του πάρεις τη δόξα της αυτοκτονικής φιλανθρωπίας; Η δόξα όλη δική μας. ..