ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/1/16

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

Ο μέγας αυτός καραγκιόζης φερόμενος ως πρωθυπουργός, μας λέει δήθεν πως εάν δεν εφαρμοσθεί άμεσα το νέο αιματηρό ασφαλιστικό που κυριολεκτικά εξαφανίζει δια παντός αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες τότε σε δύο με τρία χρόνια δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις σε κανέναν!!!!! ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

 Σε δύο χρόνια θα έχουν μπουκάρει στην χώρα με τις ευλογίες του Τσίπρα άλλα 3 εκατομμύρια λαθραίοι πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχει συμφωνηθεί ήδη από τον Τσίπρα και την Κομισιόν, να παραμείνουν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα να εξαγοράσουμε με αυτό τον τρόπο ένα κομμάτι του Ελληνικού χρέους μας προς τους νταβατζήδες της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτά τα 3 εκατομμύρια όμως λαθραίων όπως και άλλα 4 εκατομμύρια που ήδη βρίσκονται στην χώρα εδώ και χρόνια, πρέπει και να τους ταΐζουμε για να ζήσουν. Πως θα γίνει αυτό; Με το νέο αιματοβαμμένο και ληστρικό ασφαλιστικό φυσικά. Παράδειγμα ο ΟΓΑ. Στον ΟΓΑ ειναι εγγεγραμμένοι 660.000 ενεργοί αγρότες αλλά συνολικά ο ΟΓΑ έχει περίπου 2.200.000 εγγεγραμμένους.

 Τι είναι όλο αυτό το υπόλοιπο εγγεγραμμένων; ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΟΓΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!!!!!!!! 

Με λίγα λόγια ο φερόμενος ως πρωθυπουργός (καθώς και οι μόλις προηγούμενοι του από την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ), πετσοκόβει τις συντάξεις από τους Έλληνες και φέρνει αυτό το νέο ασφαλιστικό έκτρωμα φονιά των αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών, όχι για να σωθούν τα Ταμεία και να εξασφαλιστούν οι πληρωμές των συντάξεων τα επόμενα χρόνια, αλλά για να συνεχίσουν να ταΐζουν τσάμπα τους όλο και περισσότερους λαθραίους που ο Τσίπρας κάλεσε με ανοικτές τις αγκάλες στην χώρα μας.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.