ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/1/16

Σήμερα είναι άλλη μία μεγάλη μέρα για το Νεοελληνομπουρδελιστάν.

Απεδείχθη για μία ακόμα φορά πως οι νεοέλληνες είναι ο πιο ηλίθιος λαός στο Σύμπαν ολόκληρο. Κολλημένοι για πάντα στις οικογενειοκρατίες, τα τζάκια, τους ανεπάγγελτους τεμπέληδες και τα ονόματα, ψήφισαν Κυριάκο φωνάζοντας όλο χαρά "συνεχίστε να μας γαμάτε, θέλουμε κι άλλο, είμαστε ρουφήχτρες, ξεσκίστε μας περισσότερο, θέλουμε κι άλλο". Ευτυχώς όμως ο καλός τους ψόφος έρχεται σύντομα γιατί μπορεί μεν με το ένα πόδι έξω από τον τάφο, τα Ζόμπις να ψήφισαν τον ανεπάγγελτο υιό... αύριο όμως, άντε μεθαύριο, ψοφάνε τα Ζόμπις, ψοφάνε επομένως και οι βλαμμένοι υιοί των μεγάλων πολιτικών τζακιών.. Με λίγα λόγια ναι είναι μια μεγάλη μέρα γιατί επιτέλους απαλλασσόμαστε οσονούπω και δια παντός από το γελοίο αυτό απόκομμα των ζωντανών νεκρών κρετίνων...

 Η ΝΔ ψόφησε απλά και όχι επειδή οι μόνοι που ψήφισαν είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 170 χρόνια που σημαίνει πως αύριο ψοφάνε οπότε η ΝΔ δεν θα έχει πλέον ψηφοφόρους... Τα ποσοστά που πήραν οι δύο υποψήφιοι είναι 51 - 49. Αυτό σημαίνει άμεση διάσπαση του αποκόμματος. Στη Χρυσή Αυγή άνοιξαν σαμπάνιες...  Πλέον μόνο η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί την δεξιά στην Ελλάδα, δεν υπάρχει άλλο κόμμα στο χώρο και οι Έλληνες κατά βάθος και κατά παράδοση, στο δεξιό χώρο ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ας ψηφίζουν μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ ως νεοέλληνες που τους ενδιαφέρει κυρίως η τσέπη και τίποτα άλλο.