ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/1/16

Μας φλομώνουν καθημερινά με τέτοια δακρύβρεχτα και συγκινητικά άρθρα... για να μας κάνουν να αποδεχτούμε στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα 4 δις αναξιοπαθούντες του πλανήτη που ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο.. !!! Χωράμε να ευτυχίσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και θα έχουμε και εμείς ένα καλύτερο αύριο και όχι μόνο αυτοί;; Εάν χωράμε και θα ευτυχίσουμε κιόλας όλοι μαζί, τότε πάω πάσο.

“Η Εσίλ είναι 18 χρονών. Ήρθε στη Λέσβο πριν από δύο ημέρες, με μία λαστιχένια βάρκα που έμπαζε νερά, ενώ η θερμοκρασία κινούνταν γύρω από το μηδέν, χιόνιζε και οι άνεμοι έφταναν τα 5 μποφόρ. Πλήρωσε 600 ευρώ στον Τούρκο διακινητή, καθώς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών της έκανε «έκπτωση». Η Εσίλ ονειρεύεται να γίνει δημοσιογράφος….«Είμαι από την πόλη Χομς της Συρίας», μας λέει, αλλά όταν τη ρωτάμε αν είναι Βόρεια ή Νότια της Συρίας, απαντά ότι δεν ξέρει, σηκώνοντας τους ώμους της.Τώρα, θέλει να πάει στη Γερμανία και να ζητήσει άσυλο για να μείνει εκεί με τους δικούς της. Έχουν συγγενείς στη Στουτγάρδη. Η Εσίλ ονειρεύεται να γίνει δημοσιογράφος. 

Και εγώ τώρα ερωτώ. Αφού θέλει να πάει στην Γερμανία όπως λέει η ίδια, γιατί δεν αγόρασε ένα κατά πολύ φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο για το Βερολίνο με 105 ευρώ και να πάει Γερμανία απευθείας και χωρίς να κινδυνεύει να πνιγεί; Και γιατί εγώ δεν θα πρέπει ποτέ να πάρω σύνταξη επειδή η κάθε Εσίλ θέλει να γίνει δημοσιογράφος με το ζόρι στην Ευρώπη; Επειδή μας δουλεύουν κανονικά και εσείς δουλεύετε τον "φιλάνθρωπο" εαυτό σας προφανώς, έτσι; http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/i-esil-irthe-sti-lesvo-oneireyetai-na-ginei-dimosiografos