ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/12/15

Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚOI ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ; ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ

Για ποιο λόγο ρε χαμένε σαπιοκοιλιά Καμμένε να γίνουν όλα αυτά τα στρατιωτικά λύκεια και η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών; Για να φυλάει ο στρατός καλύτερα τα σύνορα; Τα είδαμε πως τα φυλάει τα σύνορα και τώρα. Ο στρατός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μόνο στρατός δεν είναι. Πρόκειται για εταιρία κέτερινγκ σίτισης λαθρομεταναστών και τίποτα παραπάνω. Απορώ γιατί πληρώνουμε ως σκληρά φορολογούμενοι πολίτες αυτούς τους μαλάκες τους ένστολους που ενώ τους μετέτρεψαν σε γκαρσόνια και μάγειρες λαθραίων αντί να υπερασπίζονται τα σύνορά μας πράγμα για το οποίο και έδωσαν όρκο, δεν βρέθηκε από αυτούς ούτε ένας άνδρας με παντελόνια να παραιτηθεί από αξιοπρέπεια και ευθιξία. Ουστ ρε.