ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/12/15

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ....

Η βλακεία ενός ένστολου, δημιούργησε πάλι επέτειο και ήρωα... Αυτά μόνο στην Ελλάδα... Ο Κορκονέας δολοφόνος; Ναι δολοφόνος αλλά όχι ακριβώς. Δεν τον γνώριζε προσωπικά τον Γρηγορόπουλο και δεν ήθελε να τον ξεκάνει με κάποιο υποβόσκον και υποχθόνιο μίσος ως στυγνός φονιάς όπως τον παρουσιάζουν και θέλουν όλοι οι "ανθρωπιστές" και υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των φυλακισμένων και της κατάργησης των φυλακών να τον κρεμάσουν... Έφαγε κάτι μπουκάλια από μπύρες στο περιπολικό του (κακώς), κατέβηκε και βάρεσε στον γάμο του Καραγκιόζη (επίσης κακώς) όπου ένα βόλι πέτυχε ένα μπαλκόνι ψηλά και με εποστρακισμό κατέληξε κάθετα και από ψηλά στον μακαρίτη. Δόλο δεν το λες, ενδεχόμενο δόλο ίσως πάντως σίγουρα το λες τραγική βλακεία. Πάντως η όλη ομολογουμένως τραγωδία απέχει έτη φωτός από το να δημιουργούμε επετείους και ήρωες. Τουλάχιστον ο Κορκονέας είναι φυλακή και πληρώνει. Για τους στυγνά, προμελετημένα και εν ψυχρώ εκτελεσθέντες και με χαριστικές βολές μάλιστα Φουντούλη και Καπελώνη δεν ασχολείται κανείς, ούτε καν οι Αρχές και η υπόθεση έχει πάει στο αρχείο... Αυτοί δεν ήταν νέα παιδιά και δεν είχαν μανούλα φαίνεται... Αν ο Γρηγορόπουλος ήταν τίποτα χρυσαυγίτης, δε θα έτρεχε κάστανο, ούτε επετείους, ούτε ήρωες, ούτε συγκινητικά και επαναστατικά άρθρα... Ωραία χώρα και σπουδαίος λαός είμαστε... Ευαισθητοποιημένοι επιλεκτικά ακόμα και στο θάνατο. Συγχαρητήρια.

Και τι συμβαίνει εδώ και 7 χρόνια στην "Επέτειο" Γρηγορόπουλου; Τα συνηθισμένα... Καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων αθώων πολιτών από κυρίως αλλοδαπούς "αντιεξουσιαστές" οι οποίοι καταστρέφουν με αποκλειστικό σκοπό το πλιάτσικο και οι Αρχές απλά τους κοιτάνε ξύνοντας τα παπάρια τους...