ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/12/15

ΣΟΥΖΑΝ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ... ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΕΙΘΕΙΣ..

Η Σούζαν Σάραντον στη Λέσβο "στο πλευρό των προσφύγων"...και πρώτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ...  Μάλιστα. Ο κάθε ξεχασμένος σταρ, προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για να τον ξαναθυμηθούν. Η φιλανθρωπία και ο ανθρωπισμός αποτελούν πάντα την καλύτερη διαφήμιση για έναν σταρ και δη ξεχασμένο. Ακτιβίστριες και ακτιβιστές του κώλου έχει γίνει το Χόλιγουντ. Εάν θέλει να είναι ακτιβίστρια η κυρία να σκάσει κάνα δύο εκατομμύρια να βοηθήσει. Έχει αυτή πολλά εκατομμύρια. Φωτογραφίες με προσφυγόπουλα και πλερέζες βγάζω και εγώ αν θέλω και χωρίς να είμαι ακτιβιστής. Σιγά το δύσκολο και σιγά τον ακτιβισμό. Ας ξεκινούσε έστω μία καμπάνια στην χώρα της τις ΗΠΑ να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Ομπάμα να δεχτούν και εκεί πρόσφυγες. Εξάλλου οι αμερικανοί ευθύνονται για τον πόλεμο στην Συρία και σε όλες τις αραβικές χώρες. Ποιος εξόπλισε και εξέθρεψε τους Τζιχαντιστές και τις "Αραβικές Άνοιξες" βυθίζοντας στο αίμα τόσες χώρες σε Αφρική και Ασία; Εγώ ή τα αμερικανάκια συμπατριώτες της κυρίας αυτής; Ακούσατε πουθενά να λέει πως οι ΗΠΑ ως πρώτος μάλιστα υπεύθυνος του αίματος και των σφαγών σε Συρία, Λιβύη, Αίγυπτο, Τυνησία, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ θα πρέπει να πάρει πρόσφυγες; Ούτε πρόκειται να ακούσετε. Φτιάχνουν προφίλ οι στάρς για να κονομάνε περισσότερα και να μη τους ξεχνάνε οι κινηματογραφικές εταιρίες... Και τα τούβλα που δεν τα πιάνουν εύκολα αυτά,. τις δίνουν συγχαρητήρια...