ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/12/15

ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ: Ή ΘΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ, Ή ΘΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΌ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙΣ ΟΣΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ..  IMAGINOS 

υγ. Δεν είμαι κατά των φόρων αλλά θέλω να τους πληρώνω όταν ξέρω πως το κράτος θα σεβαστεί τον ιδρώτα μου και θα μου γυρίσει πίσω ως ανταποδοτικό όφελος, σωστή Παιδεία, Δρόμους, Περιβάλλον, Ασφάλεια, Προστασία, πραγματική Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Αξιοκρατία, Εργασία, Πρόνοια, Υγεία κλπ. Στην Σουηδία οι Σουηδοί πληρώνουν μετά χαράς τους φόρους τους επειδή ακριβώς το κράτος αυτό τους παρέχει όλα τα παραπάνω μέσω των φόρων που πληρώνουν. Στην Ελλάδα δεν μας προσφέρεται από αυτά απολύτως τίποτα, οπότε δεν πρέπει να πληρώνουμε σε αυτό το κωλοκράτος ούτε σεντς.