ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/12/15

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Καλείς την Λαθροαστυνομία να σε σώσει που στο σπίτι σου μπουκάρουν Γεωργιανοί για να σε ληστέψουν και να σε κάψουν ζωντανό και σου απαντάνε "λυπόμαστε δεν έχουμε περιπολικά" αλλά όταν είναι να συλλάβουν το γέρο καστανά που πουλάει κάστανα χωρίς απόδειξη (μιλάμε για ειδεχθές κακούργημα), εκεί ως εκ θαύματος βρίσκονται και τρέχουν 2 περιπολικά και 5 μοτοσυκλέτες με 20 ένστολους μαλάκες!!!!

Έτσι θα μας βγάλουν από τα μνημόνια, συλλαμβάνοντας και ρίχνοντας πρόστιμα 5.000 ευρώ σε γέρους και γριούλες που επειδή τους έκοψαν την σύνταξη, πουλάνε μες το κρύο και για ένα πενιχρό μεροκάματο  κάστανα, ματσάκια μαϊντανό και καρβουνάκια για το καντήλι ενώ τους αραπάδες που πουλάνε μαϊμού τσάντες, λαθραία, ναρκωτικά, τσιγάρα, νταβατζιλίκια κλπ δεν τολμάνε καν να τους πλησιάσουν! Στην ΑΣΟΕ οι αραπάδες εδώ και 15 χρόνια οργιάζουν επί της Πατησίων με τα μαϊμού κατασκευάσματα και κανείς δεν τους αγγίζει! 6 χρόνια στην Ιωάννου Δροσοπούλου 183 μπουρδελομάγαζο επίσης αραπάδων λειτουργεί παράνομα χωρίς άδεια μουσικής, χωρίς να κόβει αποδείξεις και παραβιάζοντας και την κοινή ησυχία όλο το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί, έχουν γίνει χιλιάδες καταγγελίες παντού και Αστυνομία Δήμος Υπουργεία και Δικαστές παίζουν διακαώς και διαρκώς τα πουλάκια τους χωρίς να τους αγγίζουν επειδή είναι λαθραίοι αραπάδες και όχι Έλληνες! ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!