ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/12/15

Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


Ο Πούτιν είναι μία κότα λειράτη που απλά ξέρει ξένες γλώσσες και βρυχάται σαν αρκούδα αλλά μέχρι εκεί και αυτό το πιστεύω ακράδαντα εδώ και καιρό. Μετά από 5 χρόνια τζιχαντοπολέμου και σφαγών στη Συρία και μετά από την ολική καταστροφή της χώρας αυτής που ήταν και ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος της Ρωσίας, η κότα αποφάσισε να χτυπήσει τους τζιχαντιστές ενώ όλα πια είναι αργά... Όποιος περιμένει η Τουρκία να αφανιστεί από το "ξανθόν γένος" σύμφωνα με διάφορες τσαρλατανοπροφητείες Λιακοπουλαίων και Βελοπουλαίων, είναι απλά επιεικώς βλαξ. Εάν είναι η Τουρκία να βρει το μάστορά της, μόνο από έναν Κιμ Γιογκ Ουν θα τον βρει... ο οποίος και αυτός είναι κότα λειράτη αλλά είναι και παλαβός μαζί. Ορίστε, απειλεί πλέον ευθέως την Τουρκία ο Κιμ με πυρηνική ισοπέδωση...

 Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων Mizan ,η Βόρεια Κορέα απείλησε να ρίξει πυρηνικά στην Τουρκία .Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει απειλήσει ότι η Τουρκία θα δεχτεί πυρηνικό κτύπημα από την Πιονγιάνγκ εάν η Αγκυρα πάρει μέτρα κατά της Ρωσίας ή στραφεί στρατιωτικά εναντίον της.
Η λιβανική Daily News προσέθεσε ότι ,ο Κιμ Γιονγκ- un έχει προειδοποιήσει ότι αν η Τουρκία αντιμετωπίσει τη Ρωσία ή ενισχύει το ISIS στη Συρία και το Ιράκ , θα δεχτεί πυρηνικές επιθέσεις από τη Βόρεια Κορέα . Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει επίσης υποσχεθεί να εξαλείψει την Τουρκία από τον χάρτη εάν η Άγκυρα πάρει μέρος στο πόλεμο της Συρίας και συνεργαστεί με τις ΗΠΑ και βοηθήσει το ISIS .Οι απειλές αυτές δείχνουν σαφώς ότι η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σταθερά πίσω από τη Ρωσία στον πόλεμο εναντίον του ISIS .