ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/11/15

Από την Λέρο πέρασαν οι μακελάρηδες τζιχανιστές... Εμ από ποιο άλλο μπουρδέλο θα πέρναγαν; Μόνο από την Ελλάδα το πρώτο και μεγαλύτερο μπουρδέλο.

Από την Λέρο πέρασαν οι μακελάρηδες τζιχαντιστές... ως πρόσφυγες φουκαράδες... Εμ από ποιο άλλο μπουρδέλο θα πέρναγαν; Μόνο από την Ελλάδα το πρώτο και μεγαλύτερο μπουρδέλο. Την έκαναν μπουρδέλο βέβαια οι μαλάκες που ψηφίζετε γιατί ένας μαλακισμένος λαός έχει και τους μαλάκες πολιτικούς που του αξίζει... Φωνάζουμε τόσο καιρό πως δεν είναι πρόσφυγες αλλά σφάχτες αλλά, που να πάρετε μπρος.... Βλέπεις μία γυναίκα και ένα παιδί στους εκατό άνδρες σε νεαρή και ετοιμοπόλεμη ηλικία και τους χαρακτηρίζουν όλους αυτούς ως πρόσφυγες ενώ πρόκειται για κανονική εισβολή τζιχαντιστών που έχουν σκοπό να επιβάλουν το Ισλάμ στην Ευρώπη με τη βία..!!!! Να δω πότε θα ξυπνήσουν αυτά τα ζώα του ανθελληνικού τόξου και τα μαλακισμένα ζαγάρια που τους ψηφίζουν. Σιγά μη ξυπνήσουν.... τελειωμένοι στον μπάφο τους είναι όλοι με καμένους εγκεφάλους...