ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/11/15

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! Το Λουξεμβούργο δέχτηκε να πάρει 30 ολόκληρους πρόσφυγες! 30 ολόκληρους μπουαχαχαχα!

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! Το Λουξεμβούργο δέχτηκε να πάρει 30 ολόκληρους πρόσφυγες! 30 ολόκληρους μπουαχαχαχα! Δηλαδή μία ολόκληρη βάρκα φουσκωτή (ούτε καν δύο)  από αυτές που καταφθάνουν στη Μυτιλήνη κάθε τρία λεπτά μπουαχαχαχαχαχα! Στην αρχή όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει χαρούμενος πως το Λουξεμβούργο δέχτηκε να πάρει 30, νόμιζα πως εννοούσε  30.000 και είπα, α εντάξει, πάλι καλά! Μετά όταν είδα πως πρόκειται για 30 άτομα, έλιωσα στο γέλιο! Και τους κάνανε και ολόκληρη τελετή αποχαιρετισμού στο αεροδρόμιο για να δείξουν οι Σούλτσηδες και Τσίπρηδες πως υπάρχει τελικά αλληλεγγύη από την Ευρώπη και η Ελλάδα θα ανασάνει λίγο από το τσουνάμι της λαθρομετανάστευσης που βιώνει! Ωραία. ΤΟ Λουξεμβούργο πήρε 30 πρόσφυγες, η Πορτογαλία θα πάρει 150 πρόσφυγες, η Ιρλανδία 110 πρόσφυγες, η Δανία 70 πρόσφυγες και στην Ελλάδα θα παραμείνουν τα 17 εκατομμύρια που μέσα σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν καταφθάσει..... Μιλάμε μας δουλεύουν ψιλό γαζί....!!!!!